Докато вече бившият й съпруг Том Брейди за втори път

...
Докато вече бившият й съпруг Том Брейди за втори път
Коментари Харесай

Тайният талант на Жизел Бюндхен

Докато към този момент някогашният й брачен партньор Том Брейди за повторно публично се отдръпва от дейна спортна кариера, Жизел Бюндхен е изправена пред по-лесни решения за живота си. Като да вземем за пример това дали да взе участие на обичайния карнавал и задоволително готова ли е за него.
 Жизел Бюндхен, Louis Vuitton и завръщането на модела към нормалните отговорности
Жизел Бюндхен захвърли облеклата

Моделът още веднъж е в блестяща форма

Карнавалът в Рио де Жанейро - и на доста места из цяла Бразилия, е обичайно събитие, което предшества Великденските пости и дава опция на вярващите да се отдадат на танци и разгул в продължение на седмица.

Тази година карнавалът в Рио стартира през днешния ден, 17 февруари, и ще продължи до 22 февруари в това число. А най-известният бразилски модел е повече от подготвена да се включи във веселието.

42-годишната Бюндхен разгласява видео в формалния си профил в Instagram, на което я виждаме да упражнява самба уменията си в компанията на известния бразилски хореограф Жустин Нето.

На фона на песента Мариза Монте " Balança Pema " Жизел разкърши снага, с което за следващ път ни сподели в каква забележителна форма се намира. И че когато си роден в Бразилия, самбата е в кръвта ти.

Няколко дни преди този момент - на Свети Валентин, Бюндхен разгласява първите си фотоси по случай Деня на влюбените, откогато е разграничена с Брейди. На тях тя е в компанията на кучетата си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР