Докато вашингтонският елит беше положил всички грижи, за да изглежда

...
Докато вашингтонският елит беше положил всички грижи, за да изглежда
Коментари Харесай

Ръкавиците на Бърни Сандърс предизвикаха смешки и колажи в интернет

Докато вашингтонският хайлайф беше положил всички грижи, с цел да наподобява най-елегантно в маркови костюми за инаугурацията на новия американски президент, сенаторът демократ Бърни Сандърс шокира с повече от скромното си облекло, написа Франс прес.

Потребителите в обществените мрежи се надпреварват да разясняват семплото яке, с което се появи някогашният кандидат за номинация за президент от страна на демократите. И най-много грубоватите му вълнени ръкавици с един пръст, изплетени и подарени от негова почитателка, добавя Българска телеграфна агенция.

My Neighbor Bernie
— Paolo Arriola (@paolotheandal)

Техните необятни кафяво-бели линии се виждаха от голямо разстояние. Негов кадър, сниман от фотографа на Агенция Франс Прес Брендън Смиалковски, мълниеносно се популяризира из обществените мрежи. На фотографията Сандърс е изобразен седнал, с кръстосани ръце и крайници и с фамозните си ръкавици.

Кадърът със 79-годишният политик стана обект на многочислени фотомонтажи. Сандърс беше положен ту върху Железния престол от сериала " Игра на тронове ", ту седнал на скамейка в компанията на Том Ханкс в паметен ракурс от лентата " Форест Гъмп ", както и в подиуми от " Междузвездни войни ".

Some of my favorite Bernie Sanders sightings today:
— Seth Abramson (@SethAbramson)

Бърни се появи във фотомонтаж паралелно със Сталин, Рузвелт и Чърчил в историческата им фотография от срещата в Ялта през 1945 година Сенаторът откри място и измежду апостолите на Христос в картината на Леонардо " Тайната вечеря ".

Сандърс идва от студения щат Вермонт и съгласно него облеклото му е било изцяло уместно. Той показа пред CBS след церемонията, че в неговия щат хората знаят що е мраз. " Ние не се заплесваме доста по модата, а гледаме да ни е топличко. Точно това направих през днешния ден! ", разяснява Сандърс.

The way my friend texted me like “woah jojo siwa came out ” and I had no idea cause I’ve spent the past hour looking at Bernie Sanders memes
— Lacey Webber (@dynamiccowboy)
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР