Докато в България почти всяка година Мис България става обект

...
Докато в България почти всяка година Мис България става обект
Коментари Харесай

Цената да си най-красивата в света: "Мис Вселена" се оплака от хубостта си

Докато в България съвсем всяка година " Мис България " става обект на рецензии, свързани с нейната външна хубост (може да чуете първото изявление на новата ни миска във видеото горе), то по света някои от носителките на влиятелната купа се сбълскват с други компликации. Тези проблеми произлизат точно от тяхната невероятна хубост. Точно по този начин се е случило и с " Мис Вселена ", която се оплака, че хубостта ѝ е проблем.

Виж още:

27-годишната хубавица показа своя горчив опит. Заради атрактивния си външен тип " Мис Вселена " Мария Татил имала проблеми по време на следването си и в професионалния си живот. Допълваме, че тя се занимава с логика на психиката и има блог за мода. Миската описа, че преди време чиновник в отдел " Човешки запаси " направил следния коментар, когато постъпвала на работа: " Бъди доста блага с хората, тъй като си хубавица и мнозина биха си помислили, че си арогантна и високомерна! ".

Виж още:

Началникът ѝ пък един път коментирал грима и облеклото ѝ. Той направил забележка, че прекомерно доста се грижела за външния си тип. Като всяка красива жена, по този начин и Мария изпитва на собствен тил клюките, които се сипят по неин адрес. В службата се шушкало, че първата си работа тя получила само и с помощта на това, че интервюиращият, който бил мъж, я приел за привлекателна и секси, без да се интересува доста, доста от качествата ѝ. В реалност обаче Мария била утвърдена след изявление, извършено от две дами.

Вие по какъв начин мислите - външният тип оказва помощ ли, с цел да вървите напред в професионално отношение или е спънка? Споделете в мненията!

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/mariathattil/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР