Докато в България някои отпразнуваха новогодишната вечер със Софи Маринова

...
Докато в България някои отпразнуваха новогодишната вечер със Софи Маринова
Коментари Харесай

Как концерт на Black Eyed Peas за ЧНГ в Полша роди политически скандал

Докато в България някои отпразнуваха новогодишната вечер със Софи Маринова по малкия екран, а в Съединените щати -, заниманието в националния тв ефир на Полша беше отговорност на американската група Black Eyed Peas. Празничният концерт обаче стана мотив за политически скандал. При това на високо равнище.

Около 8,3 млн. фенове гледаха новогодишната стратегия на полската публичната телевизия TVP2, която се излъчваше онлайн от ски курорта Закопане, споделя BBC. Гвоздеят на музикалната част беше групата Black Eyed Peas. Изпълнителите излязоха на сцената, носейки ленти в цвета на дъгата - в символ на взаимност с ЛГБТК+ общността.

Певецът от групата Will.i.am благодари на поляците за " отворените им сърца и мозъци " и напомни по какъв начин са приели милиони украински бежанци в домовете си, откакто Русия атакува Украйна и стартира война.

След това той посвети песента " Where Is the Love? " (Къде е любовта?) на тези, " които са претърпели ненавист през годината " и най-много на хората от еврейската общественост, тези от африкански генезис, както и членове на ЛГБТК+ общността.

black eyed peas just performed in poland at homophobic national tv event with lgbt bandage
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР