Докато тялото ни си почива нощем, мозъкът не спира да

...
Докато тялото ни си почива нощем, мозъкът не спира да
Коментари Харесай

Ако скачаш в съня - какво означава?

Докато тялото ни си почива нощем, мозъкът не стопира да работи. Тогава сънуваме. Какво са сънищата е въпрос, който занимава индивида от незапомнени времена. Да разтълкуваме вярно какво ни споделя сънят, е задача, от която хората не са отказали през вековете до през днешния ден.

Сериозни научни проучвания върху сънищата ни карат да осъзнаем, че тези желания не трябва да се отхвърлят, тъй като сънят има доста потребни функционалности. Освен отработването на усещания от всекидневието, той подкрепя еволюцията посредством разиграването на разнообразни вероятни обстановки, значими както за самостоятелното оцеляване, по този начин и за развиването ни.

Как да се научим да тълкуваме своите лични сънища?

Нужно е да отчетем обстоятелството, че мозъкът ни смята за значими разнообразни неща от съня и по този начин задава прочувственият звук на съня. Стъпвайки на същата основа, можем сполучливо да разтълкуваме предизвестията, които получаваме, до момента в който спим.

Сред видовете сънища, които хората постоянно сънуват, е този за скок насън. Можем да се опитаме сами да го разтълкуваме, разсъждавайки върху всеки подробност от съня, тъй като опциите за разбирането му са многочислени.

Ако сънят за скачане е обвързван с прескачане на затруднение, допустимо пояснение е, че персоналните стремежи на сънуващия ще бъдат реализирани, откакто се е противопоставил на пречките и се е борил за своя шанс. Този сън вещае триумф, само че рухването в съня, което постоянно съпътства скока е знак за компликации.

Ако скокът в съня е от стена, значи че недомислени дейности ще ви донесат отчаяние, само че пък в случай че сте наблюдаващ на непознати сполучливи скокове, това предвещава прилив на сила за вас и с помощта на нея ще преодолеете клопките на ориста.

 Скок насън

Ако скокът е във вода, това идва да ви предизвести, че преждевременно взимате решения и по този начин подлагате шанса и напъните си на тествания. А скокът е от канара насън в празно пространство приказва, че имате да решавате още свои житейски задания, а вместо това се втурвате в непознати каузи. Ако пък се разсъните, до момента в който скачате от високо, значи бързането ви може да приключи и трагично.

Както при всеки вид сън и този със скок отнякъде изисква при пояснение да се вземат поради всички спомагателни условности, общият прочувствен звук и да се съпоставят с действителностите на живота в бодърстване, с цел да се разтълкува посланието на самия сън.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР