Докато смъртта ни раздели - така завършва онази клетва, която

...
Докато смъртта ни раздели - така завършва онази клетва, която
Коментари Харесай

Връзка със срок на годност: Златка призна, че и с Карен няма да е завинаги?!

" Докато гибелта ни раздели " - по този начин приключва онази клетва, която всички младоженци си споделят на сватбите си (или най-малко по филмите). Но по този начин или другояче, когато двама индивида си споделят " да ", концепцията е да остареят дружно. 

Е, не всеки път се получава тъкмо по този начин и Златка Райкова знае това доста добре. Плеймейтката има няколко годежа зад тила си, а сега стяга женитба с половинката си - някогашния тенисист Карен Хачатрян, от който и чака дете. 

Виж още: Полина отсече: Нямало да наподобява на някогашните на Джизъса! 

Разликата в годините сред двамата е сериозна - до момента в който тя е на 37 година, той е съвсем с 10 година по-млад от нея. Има ли бъдеще една такава връзка? Златка загатна, че отговорът може би е " не ":

 https://www.instagram.com/zlatka_raykova/

Скрийншотът нагоре е от стори на Златка, в което тя дава отговор на въпрос на собствен почитател. Дали става въпрос обаче за нея и Карен? Може би да, а може би не! 

Всъщност плеймейтката нееднократно беше запитана индиректно дали се вълнува по някакъв метод от Благой Георгиев. Така да вземем за пример беше запитана дали ще гледа Survivor, а тя отговори, че е почитател на " Като две капки вода ". 

Виж още: Пускай Цеца и карай към тузарския хотел: Мика Стоичкова слуша гневна чалга, отдаде се на топ лукс 

Същевременно обаче точно към 15 година е разликата сред Благой Геортиев и новата му брачна половинка - Полина. 

Иначе Златка отговори и на въпрос, обвързван с Георги Валентинов. Ако сте не запомнили, ММА боецът предложи брак на Златка по време на присъединяване ѝ в Капките. Тя беше запитана дали той към този момент я е претърпяла. " Разбира се, че ме е претърпял. Мина доста време ", безапелационна беше Райкова. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР