Докато си мерят пачките и парламентът се занимава с безсмислени

...
Докато си мерят пачките и парламентът се занимава с безсмислени
Коментари Харесай

Нинова за последните скандали в държавата: Ще има още снимки и арести, ето ви паралелна държава от най-висок връх

Докато си мерят пачките и Народното събрание се занимава с безсмислени неща, той изтича. Имаме работа една - две седмици. Затова ние желаеме да се решат три въпроса, които касаят милиони хора. Сигурна съм, че те чакат новината. Това съобщи водачът на в коридорите на Народното събрание. 

Внесохме три оферти. Днес в почивката ще има изключителна бюджетна комисия, която ще гледа нашите оферти за великденски надбавки. 100 лева на пенсионерите до минималанта заплата от 526 лева И 50 лева на всички останали. Тази точка ще бъде включена в дневния ред в петък , уточни Нинова. 

" Искаме до края на този парламент да се обясни какво се случва с общинските капиталови планове. Започват разногласия сред остаряла и нова сглобка какво е положението на бюджета. 265 кметове чакат решения за общинските планове. В петък ще бъдат изслушани служебните министри на финансите и районното развиване. Да дадат изясненост и кметовете да знаят каквос е случва ", сподели още водачът на.

Трето - внесохме предложение да се отсрочи либерализацията на пазара от 1 юли с една година . Решението, което одобри предходното болшинство е, че от 1 юли се вкарва либерализация. Според специалисти това значи 20% нарастване на тока за семействата. В ПВУ има условие за либерализация, няма дата по кое време да стане това. Не е наложително да стане през 2024 година В идващите две седмици желаеме три неща. Две от тях към този момент са признати от останалите парламентарни групи, чакаме единствено за либерализацията на тока, добави Нинова. 

За нас това е значимо да решим до края. Очевидно ще излизат още сними, арести. Чакаме, гледаме, нямаме общо с това. Ние 10 години приказваме за паралелна страна и задкулисие. Ето ви паралелна страна, на най-голям връх. Нашата съществена цел остава битката с тази паралелна страна, тъй като това е огромното зло, означи Нинова. 

Относно акциите в офиси на Настимир Ананиев, Нинова прикани: " Органите да си свършат работата ". 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР