Докато преминаваме през първата половина на октомври, Xiaomi ентусиастите с

...
Докато преминаваме през първата половина на октомври, Xiaomi ентусиастите с
Коментари Харесай

Xiaomi 14 ще впечатли женската аудитория със специална версия

Докато прекосяваме през първата половина на октомври, Xiaomi запалянковците с неспокойствие чакат идното показване на серията Xiaomi 14. Според разнообразни източници, дълго чаканата конференция, на която ще бъдат показани серията смарт телефони Xiaomi 14 ще се състои на 27 октомври. Днес се появиха и нови известия, съгласно които Xiaomi ще стартира да загрява за събитието през идната седмица, като дава обещание редица вълнуващи неща, които ще показа с аудиторията си.

Особено завладяващо е разкритието, че серията Xiaomi 14 ще показа нова цветова алтернатива, особено създадена, с цел да притегли повече клиенти от женски пол. Този ход подхожда на уговорката на Xiaomi да предлага разнородни благоприятни условия за избор, с цел да задоволи необятен набор от желания и стилове.

Идеята за смарт телефон, предопределен особено за дами не е напълно нова. От Digital Chat Station и преди са намеквали за тази опция. Изтеклите детайлности сочат, че Xiaomi 14 в този неповторим цвят ще се отличава с прелестен розов колорит, съвсем 1 милиметрова рамка на екрана и дава обещание да обезпечи отлична фронтална видимост. Тази характерност евентуално ще направи устройството по-поглъщащо за действия като гледане на видеоклипове, подобрявайки цялостното потребителско преживяване.

Новината за цветови вид, особено за женската публика прибавя детайл на изненада и неспокойствие към идната премиера. Останете на линия за 27 октомври, когато Xiaomi ще разкрие всички вълнуващи детайлности към най-новата си флагманска серия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР