Докато половинката на Дейвид Бекъм Виктория се опитва да спаси

...
Докато половинката на Дейвид Бекъм Виктория се опитва да спаси
Коментари Харесай

Сестрата на Дейвид Бекъм фалира - slava.bg

Докато половинката на Дейвид Бекъм Виктория се пробва да избави губещата си фешън империя, сестра му призна провалянето си. Приключи със своя бизнес, който се грижеше за развлеченията на лондонския хайлайф.

38-годишната Джоан Бекъм сътвори наскоро Малка черна брошура (Little Black Book guide) – гайд, който дава информация за най-атрактивните заведения, магазини и увеселителни места в британската столица, като притежателите му могат да употребяват преференциални условия в тях, против 400 паунда на месец.

Роднината на футболиста употребява всичките си връзки и познанства, както и неговата популярност, промотирайки продукта си посредством фамилни фотоси с Дейвид, само че при създалата се обстановка, клиентелата ѝ внезапно понижа.

„ Много е тъжно, само че тя не можа да се оправи и трябваше да закрие бизнеса “, призна помощник на Джоан пред „ Daily Mail “.

Новината идва дни, откакто Виктория Бекъм разкри проектите си да желае пари от държавната хазна, с цел да заплати заплатите на своите чиновници. Бизнесът на звездата съществено запада и в ковид рецесията тя изпитва усложнения даже да се оправи с месечните хонорари на личния състав си. Планът ѝ получи остра рецензия от данъкоплатците, които не са по никакъв начин щастливи от концепцията част от парите им да отиват за заплати за стилната империя на Виктория.

Въпреки тези проблеми, семейство Бекъм е надалеч от мизерията и бедността, защото Дейвид натрупа много съществено положение през годините от футболната си кариера, спонсорства и вложения и все още положението на семейството е оценено на 335 млн. $.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР