Докато очакваме с нетърпение звездната сватба на Орландо Блум и

...
Докато очакваме с нетърпение звездната сватба на Орландо Блум и
Коментари Харесай

Кейти Пери, Орландо Блум и очакването на първото им дете

Докато чакаме с неспокойствие звездната женитба на Орландо Блум и Кейти Пери, двамата влюбени ни изненадаха с друго щастливо събитие. В новия си клип към песента " Never Worn White ", изпълнителката изненадващо сподели бременно коремче.

Минути след премиерата на видеото, което се трансформира в най-коментираното в последните часове в обществените мрежи, 35-годишната Пери удостовери новината още един път в профила си в Twitter.

Тя e същински щастлива, че към този момент няма потребност да крие обстоятелството, че чака дете, и да би трябвало дa прикрива корема си с огромни чанти.

Това ще е първи правоприемник за Кейти и втори за Блум, който има деветгодишен наследник от някогашната си брачна половинка Миранда Кер. Певицата също има един несполучлив брак зад тила си с комика Ръсел Бранд, траял по-малко от година.

Този минал опит кореспондира с текста на най-новата й ария. В нея тя споделя, че в никакъв случай не е носила бяло (визирайки булчинска рокля), само че желае в този момент дa опитва тъкмо с него. Иска да каже " Да ".

Все още не е ясно дали бъдещите родители ще отсрочат сватбата, която бе планувана за лятото или пък ще избързат с размяната на клетви, с цел да предхожда тя появяването на първия им общ правоприемник.

В живо включване в профила си в Instagram Пери разгласи, че се чака да роди тъкмо през летните месеци. Тя загатна на своите почитатели и че по това време на годината " ще даде живот " освен на бебето си, само че най-вероятно и на идващия си, дълго чакан албум. Ще бъде шеметна година, сигурно. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР