Докато някои се чудят как ще успеят да балансират между

...
Докато някои се чудят как ще успеят да балансират между
Коментари Харесай

Кои са най-високоплатените YouTube звезди през 2019 г.

Докато някои се чудят по какъв начин ще съумеят да балансират сред коледните разходи и новогодишния прием, други завършват годината с десетки милиони в банката.

И тук не приказваме за СЕО-та на огромни компании или кино звезди, а за представителите на YouTube обществото, които и през 2019 година не престават да печелят нереални суми от клипчетата си в мрежата.

Наскоро Forbes разгласява класацията си за най-високоплатените звезди в YouTube, водещите 10 от които са спечелили сумарно невероятните 162 милиона $ от юни 2018 година до юни 2019 година

На първо място за поредна година е осемгодишният Райън Каджи с доходи от 26 милиона $ . Каналът му Ryan`s World към този момент има съвсем 23 милиона клиенти, само че с изключение на от YouTube, малчуганът към този момент печели и от продажбите на личните му линии играчки и облекла, както и от договорите си с Hulu и Nickelodeon.

След него се подрежда каналът Dude Perfect , в който петима трийсетгодишни мъже вършат занимателни и закачливи видеа с провокации, спортни надпревари и опити за възстановяване на международни връх. Техните облаги от YouTube възлизат на 20 милиона $ .

На трето място е още едно дете - петгодишната Анастасия Радзинская от Русия, която разполага с общо 107 милиона клиенти във всичките й седем канала. Тя стартира кариерата си с клипчета, в които родителите й споделят по какъв начин Настя се оправя с церебралната парализа, от която страда.
 Колко пари носят един милион гледания в YouTube
Колко пари носят един милион гледания в YouTube

Това си е сериозен бизнес

Лека по лека обаче видеата й набират голяма известност и през днешния ден имат над 42 милиарда гледания. За последната година Настя е взела от YouTube нелошите 18 милиона $ .

На четвъртото място в листата на Forbes попадат Рет Маклулин и Линк Нийъл с канала им Good Mythical Morning, в който двамата водещи вършат занимателни и просветителни клипчета. През последните години дуото разшири марката си до четири комедийни канала, подкаст, а преди няколко месеца закупиха и платформата Smosh за 10 милиона $.

Печалбите им от YouTube за последната година се равняват на 17.5 милиона $ .

На петото място се подрежда Джефри Стар , който печели пари и почитатели с клипове за разкрасяване и гримове. Младежът към този момент разполага със лична козметична линия, която сигурно прибавя съществени облаги към приходите му от YouTube, които възлизат на 17 милиона $ .

Златната десетка на YouTube се добавя от:

6. Престън Арсмънт (TBNRFrags) - 14 милиона долара;

7/8. Феликс Шелбърг (PewDiePie) и Марк Фишбах (Markiplier) - по 13 милиона долара;

9. Даниел Мидълтън (DanTDM) - 12 милиона долара;

10. Евън Фонг (VanossGaming) - 11.5 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР