Докато някои предпочитат да прекарват свободното си време сред природата

...
Докато някои предпочитат да прекарват свободното си време сред природата
Коментари Харесай

Тези зодии са най-големите книжни плъхове

Докато някои избират да прекарват свободното си време измежду природата или в компания, то други изпитват непреодолимо увлечение към книгите, с които се отморяват най-добре.

Следните зодии не се нуждаят от гримьорна стая, а от дребна библиотека, в която да съхраняват всичките си съкровища и да протягат ръка към тях при предпочитание и нужда.

Везни

Когато този знак е претрупан с работа или уплашен, постоянно излиза от равновесие. Тогава му е нужно нещо, което да го откъсне от действителността. Везните обичат да седят с часове в някое ъгълче с увлекателна книга, с цел да намерят леговище в чудесния свят на фантазиите.  

Близнаци

Може да бъдат разказани като учените измежду зодиите. Близнаците обичат да четат, най-много с цел да научават нещо от книгите. Те са доста интелигентни и се стремят да попиват познания от всевъзможни тематични области.

Риби

Този знак се опасява от шумни тълпи или непознати. Рибите се усещат най-добре сред личните си четири стени. Избягват да се доверяват на другите или да споделят. Затова техните най-верни другари са книгите, с помощта на които се отъждествяват с най-различни герои.

Рак

Вълшебни светове, вълнуващи завършения, безсмъртна обич – сходни истории разпалват въображението на Раците. Тъй като действителният живот от време на време е прекомерно еднообразен и сив, този знак постоянно заравя нос в книгите, с цел да избяга от всекидневието.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР