Докато някои негови връстици скролват в Тик-Ток, това момче почисти

...
Докато някои негови връстици скролват в Тик-Ток, това момче почисти
Коментари Харесай

Младеж почисти улица от боклуци в Асеновград СНИМКИ

Докато някои негови връстици превъртат в Тик-Ток, това момче почисти цяла улица от отпадъци.

Случаят е от най-големия град в Родопите, а точно Асеновград. Младеж е решил да оползотвори деня си с положително дело - той е поставил ръкавици и е почистил боклуците, изхвърлени по улицата от недобросъвестни жители. Сред боклуците имало и доста фасове, които като се изключи че замърсяват, съдържат и всички отровни субстанции, които съдържа самата цигара. Те са към 4000, като 400 от тях са канцерогенни, а при разграждането на фасовете се отделят амоняк и сяра.

Живееща в улицата щракнала няколко фотоси на момчето, до момента в който той почиства. Тя не пропуснала да го поздрави за положителното, което прави, а той я поканил да се включи с фразата " Трябва всеки да си раздвижи задника и всичко ще е някак по-хубаво ".

Съдика Юсеин, която показа в обществените мрежи за положителното дело на младежа, написа в своята обява, че желае да има от ден на ден такива младежи. Ето какво споделя още тя:

" Здравейте! Искам да ви срещна с " дребния принц " назовавам го по този начин тъй като не знам името му. Това дете през вчерашния ден събра боклуците в цялата улица и съответно ги изхвърляше в коша. Младежът събра отпадъците до последния фас. Поздравих го, а той ме предложения да се включа с фразата " Трябва всеки да си раздвижи задника и всичко ще е някак по хубаво ". С цялата си душа желая да има от ден на ден такива младежи! "

Публикацията на Съдика събра хиляди лайкове, както и доста позитивни мнения.

" Казала съм го и отново ще го кажа - РОДИТЕЛИТЕ, те са в основата за създаване на полезностите в децата! Бравооо! ", " Много хубаво е направило и споделило момчето! Но за жал, надали някой се е присъединил! Обикновено на тези хора се гледа, като на нещо извънредно, аморално! Такива хора биват усмивани! Браво на момчето! Нека бъде за образец! ", " Браво! Ако всеки се погрижи за чистотата в действителност ще бъде по-хубаво! ", " Трябва също да бъдем по - съзнателни и виновни да не замърсяваме улиците! " - гласят дребна част от мненията.

Вижте фотоси:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР