Докато ние вярваме, че причината за нашата самота е в

...
Докато ние вярваме, че причината за нашата самота е в
Коментари Харесай

Да победим самотата: (почти) 100%-ов метод

Докато ние имаме вяра, че повода за нашата самотност е в това, че с нас нещо не е наред, ние в никакъв случай няма да се отървем от нея.

„ Защо никой не страда от самотата по този начин, както пострадвам аз? Изглежда, че всички са щастливи, а аз просто не знам по какъв начин да стана подобен. “

Мислили ли сте за себе си по този метод? В интернет не би имало толкоз доста публикации за самотност, в случай че единствено вие сте изпитвали такива усеща. Обикновено ние забравяме, че не сме първите, и не сме и последните, попаднали в такава обстановка.

Но преди да поговорим за това, по какъв начин да се отървем от самотата, ние би трябвало да разберем нашия съставен елемент за такова положение. Не, не става дума за това, че някой ви е напуснал. Става дума за това, че вие сте сигурни, че в случай че сте самотни, значи нещо с вас не е наред, а у другите всичко е ОК.

Вие вярвате в това и то провокира отрицателни усеща към самия вас. Ние по този начин сме устроени, че сме склонни към самооценка, непрекъснато, 24 часа в денонощието.

Защото в случай че по-добре се вгледате в това възприятие на самотност, то не е просто „ Аз съм уединен и наподобява никой не ме обича. “ Това е доста по-лошо – нямаме вярно отношение вътре в себе си, към самия себе си.

Затова до момента в който ние имаме вяра, че повода за нашата самотност е в това, че нещо не е наред с нас самите, ние в никакъв случай няма да се отървем от нея.

Вие знаете, че самотата може да се усеща и измежду доста хора, по тази причина:

Спрете да се фокусирате върху отрицателните усеща на самотата
Спрете да тормозите себе си и да мислите, че с вас нещо не е наред
Осъзнайте, че сте почтени за доста
И когато още веднъж ви обземе възприятие на самотност, си спомнете предходния абзац:

Представете си едно дете на ваше място. Нима това дете не е почтено за всичко положително? Нима, когато видите едно дете, че е единствено, мислите, че нещо не е наред с него и че то го заслужава? Едва ли. Но в действителност вие си повтаряте същото нещо, кoгато се самоубеждавате, че сами сте си заслужили самотата.

По материали на Soulpost

Инфо: http://drugitenovini.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР