Докато неговите приятели от колежа празнуваха края на междинните изпити

...
Докато неговите приятели от колежа празнуваха края на междинните изпити
Коментари Харесай

Този 21-годишен републиканец победи действащ президент с 10 мандата. Какво следва за Уайът Гейбъл?

Докато неговите другари от колежа честваха края на междинните изпити с пътешестване през пролетната почивка до Флорида, 21-годишният Уайът Гейбъл влезе в началната част на опита си да измести 10-годишен Републиканец от Камарата на Северна Каролина.

Седмиците, прекарани в телефонно банкиране след часовете и към час шофиране до у дома през уикендите, с цел да почукате на вратите, се отплатиха. Студентът от университета в Източна Каролина победи с малко щатския представител Джордж Кливланд, 84, тази седмица на предварителни избори, в които той се показа като „ бъдещето на Републиканската партия “.

Победата на Гейбъл идва, както гласоподавателите в цялата страна показват опасения по отношение на по-високата възраст на любимците в президентската конкуренция през 2024 година Гейбъл, който разказва себе си като „ огромен покровител на Тръмп “, сподели, че се надява, че кандидатурата му ще влее младежка сила в Републиканската партия, която постоянно е доминирана от „ възрастни хора “ на окръжни срещи.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР