Докато навърши 18 години, миналия септември, тя прекарваше лятото, работейки

...
Докато навърши 18 години, миналия септември, тя прекарваше лятото, работейки
Коментари Харесай

„Скандалните“ разлики в минималната заплата удрят най-младите работници

Докато навърши 18 години, предишния септември, тя прекарваше лятото, работейки 50 часа седмично в гостолюбие за £375, до момента в който сътрудниците й на 21 години имаха законно право до най-малко £134 повече за същата работа.

В Обединеното кралство има три разнообразни минимални заплати за възрастни, избрани съгласно възрастта. В понеделник държавното управление ще понижи това до две, само че неравенството сред тези на 18-20 години и тези на 21 и повече години ще остане.

„ Категорично не съм склонен с това. Като човек, който е на 19, виждам, работата, която правя аз, и работата, която правят моите другари, и имам вяра, че работим също толкоз настойчиво, в случай че не и по-усилено, в сравнение с някои от хората, които са по-възрастни от нас “, сподели Самър пред Sky News.

Тя сподели, че се е чувствала подценена, добавяйки: „ Мисля, че би трябвало да се основава на нечия работна нравственос и способността им да правят работа.

„ Не съумях да спестя за нито едно от бъдещите си изследвания, което по тази причина в този момент съм в колежа за още н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР