Докато на Откритото първенство на САЩ по тенис се разиграват

...
Докато на Откритото първенство на САЩ по тенис се разиграват
Коментари Харесай

Анди Мъри направи "геврек" за първа победа след операцията

Докато на Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис се разиграват същински борби, в Майорка някогашният номер 1 в ранглистата Анди Мъри, прави дребни, само че значими крачки.

Британецът реализира първа победа на сингъл, откакто при започване на годината се подложи на интервенция за промяна на тазобедрена става. Мъри се завърна на корта с няколко мачове на двойки, даже в тандем със Серина Уилямс, само че формалното му завръщане самостоятелно се случи на " Чалънджър " шампионат. Бившият номер 1 реши да играе на " Рафа Надал Оупън " в Майорка. Надпревара се се организира на кортовете на академията на сътрудника на Мъри.
Анди Мъри се отхвърли от US Open, ще си връща формата на сингъл Шотландецът стопира с мачовете на двойки
Първият му противник беше 17-годишният Ирман Сибил, против който Мъри не сподели жалост. Британецът нямаше особени проблеми в мача и не разреши на французина да вземе нито гейм в първия сет - по този начин нареченият " геврек ".

Във втората част младокът въпреки всичко взе едно от подаванията си, само че нищо повече. Така някогашният номер 1 в света победи с 6:0, 6:1.

Това е завръщане на британеца в " Чалънджър " шампионатите за първи път от 2005 година, когато игра на четвъртфинал в Монс, Белгия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР