Докато милиони фенове по света очакват последното завърщане на любимците

...
Докато милиони фенове по света очакват последното завърщане на любимците
Коментари Харесай

Мрачните истини за актьорите от сериала "Приятели", които вероятно не знаете

Докато милиони почитатели по света чакат последното завърщане на любимците от " Приятели ", ние взехме решение да върнем малко лентата обратно, с цел да ви разкажем (или пък напомним за най-запознатите с актьорите), истории от живота на познатите ни актьори, които евентуално не знаете. Макар и малко мрачни, те са изцяло действителни и част от предишното на актьорите от " Приятели "

Всички познаваме Моника, Чандлър, Джоуи, Фийби, Рейчъл и Рос и считаме, че актьорите са се чувствали съвсем толкоз нехайно, колкото и персонажите, които са играли, само че истината е, че Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър са минали през някои компликации и са опознали тъмните и страшни страни на славата.

Дженифър Анистън и спореният ѝ персонален живот - Джен беше омъжена за Брад Пит, до момента в който снимаше " Приятели " и всички знаем доста добре по какъв начин приключи тази обич, за която се приказва и до през днешния ден. Повечето хора са уверени, че Брад я е напуснал, откакто се е срещнал с Анджелина Джоли по време на фотосите на " Мистър и мисис Смит ", а призракът на тази връзка продължава да преследва Анистън и до през днешния ден, а на нея ѝ се постанова да изяснява в съвсем всяко свое изявление, че всичко това е останало от дълго време в предишното и ѝ се желае хората да приказват за работата ѝ, а не за личния  живот. В последните месеци Брад и Джен още веднъж споделяха, като двамата бяха видяни дружно на аления килим на награди, а скоро участваха в обш интернет план.

Виж още: Сексапилната Ваня от " Игри на волята ": Малко ми се къса сърцето като виждам тази борба...

Дейвид Шумър и неговата битка - артистът споделя, че голямата известност, която получава незабавно след започването на сериала, не е толкоз хубаво нещо, колкото останалите си мислят. Всичко това провалило много от персоналните му връзки, предиздвикало го да се съмнява във всичко и всеки и в последна сметка единственото му предпочитание било да се скрие някъде и да бъде оставен на мира. В последна сметка той откри уединението, което желае, като загърби актьорската специалност и в този момент се изявява като продуцент, описват от Edna.bg.

Лиса Кудроу и религиозните ѝ пристрастености - мощната набожност на актрисата не може да бъде избрана като тъмна страна, само че сигурно е любопитна, тъй като актрисата влиза в ролята на Фийби, която е много разкрепостена, а самата Кудроу в действителност в никакъв случай не е била докосвана от мъж, до момента в който снима началните сезони на сериала. Макар по това време тя да е била на 31 година, актрисата била извънредно консервативна и религиозна персона и се е пазила за брака, като по-късно споделя, че брачният партньор ѝ е първият и единствен мъж с който е била.

Виж още: 

Матю Пери и проблемите му с опиатите - артистът признава, че не си спомня цели 3 години от фотосите на сериала поради опиатите и алкохола, които е употребявал по това време. Той разкрива още, че нещата са били толкоз зле, че даже не е криел проблемите си и всички за били наясно какво се случва с него. Влизал е на два пъти в клиника и е радостно, че въпреки всичко е съумял да се откъсне от тези пороци.

Кортни Кокс и пристрастяването ѝ към пластичните интервенции - както доста други известни персони, Кортни залита към несъразмерната приложимост на филъри и какви ли не други процедури за подмладяване и разкрасяване. Самата тя разкрива, че е прекалила с всичко това, само че си е мислела, че от нея се чака да изгледа постоянно млада. В последна сметка тя взема решение, че е най-добре да наподобява естествено и отстранява всички филъри от лицето си.

Виж още: 

Мат Лебланк и неговия тежък интервал - след края на " Приятели " героят на Джоуи заживя в собствен личен сериал, който претърпя цялостен провал, а по същото време дребната дъщеричка на Лебланк е диагностицирана с рядко заболяване. Актьорът споделя, че е чувствал голямото напрежение да направи сериала си сполучлив, а в същото време не е знаел какво ще се случи с щерка му. На ръба на нервозен срив и меланхолия, Мат се отдръпва от актьорството за известно време. Той разкрива, че " Приятели " е било доста изморително прекарване и напълно умерено е можел да се пенсионира след края на сериала.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР