Докато лятото у нас все още се чуди дали най-сетне

...
Докато лятото у нас все още се чуди дали най-сетне
Коментари Харесай

Филип Плейн заведе любимата си на почивка във вековен френски хотел - slava.bg

Докато лятото у нас към момента се чуди дали най-накрая да дойде, във Френската Ривиера то е в своя кипеж, или най-малко по този начин наподобява от фотосите, оповестени от половинката на Филип Плейн в нейния персонален Инстаграм акаунт, на които знойната брюнетка за прощален път разпалва мъжките мечти, позирайки по фотографския обектив по постно плажно облекло.

Именно от тях излиза наяве, че сега двамата с дизайнера са решили да загърбят първокласния му дом, заменяйки го с не по-малко луксозния 5-звезден "Grand-Hôtel du Cap-Ferrat ", част от международната верига "Four Seasons ", където влюбените се любуват на жарките слънчеви лъчи, обхванали една от най-романтичните дестинации по света.

Всъщност обиколката им из третата най-голяма страна в Европа стартира още преди седмица, когато германецът и обичаната му напуснаха границите на Швейцария, където ги води бизнесът на Плейн. Сега обаче те напълно са се отдали на отдих, любувайки се на спиращите дъха панорамни гледки, разкриващи се от 5-звездния комплекс, отворил порти в Кап Фера за първи път през далечната 1908 година.

Разположено измежду в действителност впечатляващи гради, разпростряли се на 7 хектара земя, издигнати тъкмо над крайбрежието на Средиземно море - на 12 км от Ница, това е едно от най-подходящите места за всеки човек, търсещ успокоение и лукс.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР