Докато киноманите са насочили поглед към последния музикален биографичен филм

...
Докато киноманите са насочили поглед към последния музикален биографичен филм
Коментари Харесай

Ще събере ли Мартин Скорсезе отново на екран Леонардо ди Каприо и Дженифър Лорънс

Докато киноманите са насочили взор към последния музикален биографичен филм -, който излезе преди респект седмица, към този момент стана ясно, че се задава идващият. Вълната в Холивуд от последните години повелява историите на великите музиканти да бъдат увековечавани за огромен екран и в този момент идва ред не на кого да е, а на огромният Франк Синатра.
 Мартин Скорсезе и 10-тата му номинация за Оскар
Когато Скорсезе изпревари Спиблърг

Легендарният режисьор ще се бори за втория си Оскар

Режисьорът, който се захваща с плана, също не е инцидентен. Това е Мартин Скорсезе, който възнамерява да събере още веднъж на екран  и  в основните функции.

Двамата артисти към този момент са си партнирали дружно в " Не поглеждай нагоре " от 2021 година Ако присъединяване им в идния филм фактически се реализира, това ще е седми общ план на Мартин Скорсезе и. Последно двамата работиха дружно в от предходната година.

Докато 49-годишният артист се чака да изиграе именития артист и артист Франк Синатра, то за  е планувана ролята на втората му брачна половинка Ава Гарднър. От Variety, които първи оповестиха новината за идния филм, обаче прецизират, че той към момента не е получил утвърждението на дъщерята на Синатра - Тина.

Франк Синатра, който е един от най-успешните създатели на XX век, умря през 1998 година на 82-годишна възраст. Известен е най-много с песните си " My Way " и " New York, New York ", както и основната роля в истинския Ocean`s Eleven ( " Луди глави " ) от 1960 година
 От Джон Ленън до Франк Синатра - музиканти, разследвани от ФБР
Да те проверяват от ФБР, поради танцуване - 6 образеца за музиканти, които Бюрото взима на мушка

Ето и какви са хипотетичните им прегрешения

Бил е женен четири пъти. Развежда се с първата си брачна половинка Нанси Барбато през 1951 година, а по-късно същата година се дами за актрисата Ава Гарднър, която умря през 1990 година на 67 години. Бракът на Гарднър и Синатра не устоя доста дълго и завършва с бракоразвод единствено шест години по-късно. След това Синатра се дами за Миа Фароу, а след това за Барбара Маркс през 1976 година, с която остава дружно до гибелта си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР