Докато кънчовците, Първан Симеонов, Митко Ганев, Мира Радева и останалите

...
Докато кънчовците, Първан Симеонов, Митко Ганев, Мира Радева и останалите
Коментари Харесай

Какви избори, бе? Благо пак се развежда!

Докато кънчовците, Първан Симеонов, Митко Ганев, Мира Радева и останалите адепти на обществените науки считат десетични запетайки, мандати и промили, аз ще ви дам един корав %. 99,99 на 100 е несъмнено, че бракът сред Благой Георгиев и младата старлетка Полина ще завърши с бракоразвод по взаимно единодушие преди Корнелия Нинова да бъде изхвърлена с шутове от опозицията на „ Позитано “ 20. Злите езици шушукат, че джукестата брюнетка даже към този момент се е изнесла от общия си дом с ритнитопковеца и изтъкнат покровител за светостта на християнското семейство.

Знаете ли, малко ми е жалост за Благо. Не е като да не се старае момчето да откри любовта и брачното благополучие. Пробва черни, опитва руси, опитва трътли, опитва гимнастички, опитва най-долни курви и отдадени католички, путинистки и соросоидки, веганки и кебапчийки. Несполуките му на интимния фронт са изрично доказателство, че обезверено търси там, където в никакъв случай няма да открие щастието. Малко да ви наподобява на клетия български гласоподавател, който в неделя отново бръкна в торбата със сливите и извади… дедовия?

Методът на пробите и грешките евентуално е най-примитивният метод за решение на проблеми, родил се още в неолитните пещери, когато косматите ни прадеди тествали дали в случай че подадат ръка на саблезъбия тигър, той ще я стисне, или ще я отхапе. При навлизането на по-висши психологични процеси в публичното ни развиване той би трябвало да отстъпи път на логаритмите, симулациите, обоснованите научни догатки. Да, но не. Когато застанем пред урната, отново се трансформираме в миришещи на прясно одрана кожа, пот и лайна неандерталци. И пробваме, с цел да забележим какво ще стане.

Пробвахме Царя и Иван, пробвахме Бойко, Яне Янев, Бареков, Марешки, Джамбазки, Слави, Копейкин и Стефан Янев. И продължаваме с опитите. Точно както Благой Георгиев продължава да надува коремите на знайни и незнайни плеймейтки, бръмчалки и футболни златотърсачки. И след това като финален загубеняк заплаща тлъсти издръжки от все по-бързо топящите се активи, завоювани в безметежните години под крилото на великодушния му приятел Рамзан Кадиров.

И до момента в който Благо има да храни единствено 4-5 детски гърла, гласоподавателят налива като оглупял в ненаситните търбуси на евтини популисти, ченгеджийски проксита, кремълски пионки и алчни локални лобисти. И в никакъв случай не се уморява да се довери на следващия явен глупак и умопобъркан, който единствено след месец ще псува и проклина до девето коляно.

През всичките тези години на прехода българите непрекъснато търсят сякаш нови лица, чисти политици, необременени от предишното, генетиката, психическо заболяване или финансов интерес. И постоянно бързо се разочароват от тях, като още веднъж стартират да се озъртат за следващите разнообразни, млади, свежи, неопетнени.

И гласоподавателят, и Благо би трябвало най-сетне да се научат, че не са им нужни девственици. И у политика, и у половинката ти, най-важното качество е надеждност. Пък в случай че ще и да е най-дъртата и сбръчкана брантия, би трябвало да можеш да разчиташ на нея, когато ножът опре до кокала. Или до газа. Или до бомбата на Владимир.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР