Докато институциите обобщаваха резултатите от проверките, само в рамките на

...
Докато институциите обобщаваха резултатите от проверките, само в рамките на
Коментари Харесай

Мъж влачи лодка с трактор, проверяващи установиха редица нарушени...

Докато институциите обобщаваха резултатите от инспекциите, единствено в границите на 20 минути бяха установени още нарушавания. Къмпингуващи се пробваха да избягат, преди да им връчат предписанието за премахването на караваната, а трактор с лодка мина по плажа. 

 

" С трактора ще я пусна във водата, няма от кое място да мина другаде! Тук минават непрестанно и коли и каравани, всичко минава отсам ", оправда се нарушителят.

 

" Той се опита да вкара лодка във водата, безусловно непозволено, минавайки през морския плаж. Същият ще бъде свикан в районно управление (на МВР), където ще му бъде формиран акт ", съобщи шеф на РУ-Созопол гл. контрольор Николай Ангелов, представен от Bg on Air.

 

От петък, когато започнаха инспекциите за дивото къмпингуване, са установени 80 нарушавания. Връчени са разпоредби караваните да бъдат отстранени в границите на 24 часа. Ако не бъдат отстранени, се сформира акт за административно нарушаване, като глобата е от 1000 до 3000 лв..
 

" Има паркирани каравани и кемпери върху плажна линия, върху дюни, върху държавен горски фонд и аграрни земи без нужните за това документи. Три сондажа за вода, единият от които е върху плажна линия, т.е. беззаконието води и до друго беззаконието, което към този момент води до заплаха за човешкия живот ", сигнализира регионалният управите на Бургас Пламен Янев.

Проверките няма да бъдат кампанийни и ще продължат през целия летен сезон.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР