Докато има хора, които не разбират любовта към фъстъченото масло,

...
Докато има хора, които не разбират любовта към фъстъченото масло,
Коментари Харесай

Не само супер вкусно, но и изненадващо полезно - фъстъченото масло!

Докато има хора, които не схващат любовта към фъстъченото масло, други го обожават толкоз доста, че не могат да спрат да го хапват с всичко, което им попадне. Или просто по този начин.

Оказа се обаче, че то има още редица изгоди, за които даже не сме и подозирали. 

Вижте!



Премахва остатъците от лепящи се етикети

Знаем какъв брой мъчно се отлепят етикетите, постоянно остава част от долния им слой, който би трябвало да търкаме с изострен предмет или нокът. Фъстъченото масло е асистент в този случай. Намажете засегнатото от лепенката място и разтрийте. Ще се заличи изцяло. 

Почиства кожа
 Ето за какво да си похапваме фъстъчено масло по-честичко Ето за какво да си похапваме фъстъчено масло по-честичко
1. Фъстъчено масло предизвиква отслабването Фъстъченото масло има доста по -високо наличие на протеини спрямо други. Полу...

За да запазите кожените си облекла, чанти, обувки или мебели, използвайте фъстъчено масло. Просто разтрийте малко от него благодарение на влажна забрадка. След това почистете със специфичен препарат за кожа.

Хидратира косата

Масажирането на скалпа с фъстъчено масло оказва помощ на косата да наподобява мека и еластична. Това масло е потребно за сухи, третирани коси. Възвръща блясъка и овлажнява в дълбочина.

Можете да го употребявате за бръснене

Ако инцидентно ви е приключил кремът за бръснене, можете да употребявате фъстъчено масло, в случай че имате несъмнено. Просто го намажете на мечтаната зона и минете с бръсначката. Не единствено ще ви свърши чудесна работа, само че и ще омекоти и хидратира кожата. 
 Вкусни бонбони с фъстъчено масло Вкусни бонбони с фъстъчено масло
В тази публикация ще забележим по какъв начин да си създадем вкусни бонбони с фъстъчено масло. Рецептата е добра и потвърдена във времето. Вижте я:  П...

Подходящо е за смазване на панти

Фъстъченото масло играе роля на сразяващ сътрудник, който можете да употребявате за смазване на пантите в дома и колата, катинари и ключалки. Ръждясалите уреди ще блеснат в нова светлина с фъстъченото масло.



Премахва лепилото от ръцете

Всички знаем какъв брой неприятно е да изцапаме ръцете си с лепило, изключително секундно, което мъчно се чисти с каквото и да било. Но фъстъченото масло е доста ефикасно в този случай. Намажете пръстите си, втрийте, по-късно изплакнете с топла вода и сапун. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР