Докато Dogecoin (DOGE) поддържа сравнително стабилна цена около нивото на

...
Докато Dogecoin (DOGE) поддържа сравнително стабилна цена около нивото на
Коментари Харесай

Общността на Dogecoin процъфтява: приветства 400 000 нови портфейла за 2 седмици

Докато Dogecoin (DOGE) поддържа относително постоянна цена към равнището на поддръжка от $0,07 през последните седмици, главната мрежова интензивност споделя друга история, намеквайки за евентуален прогресивен подтик, който се задава зад кулисите.

Разширяване на мрежата при ценова непоклатимост

Въпреки очевидната застоялост на цените, мрежата Dogecoin претърпя скок на интензивност, както се акцентира от Santiment, известна компания за крипто разбор. От 22 януари насам изумителните 413 800 нови портфейла, най-вече държащи сред 0,001 и 1 DOGE, се причислиха към мрежата, сигнализирайки доста нарастване на приемането от потребителите.

Освен това данните от платформата за разбор във веригата „ IntoTheBlock “ демонстрират доста нарастване на транзакциите с доджкойни през последните седмици, като междинният седмичен размер на транзакциите доближава почти $592,84. Този скок в мрежовата интензивност акцентира възходящия интерес към Dogecoin макар неотдавнашните ценови битки.

Фактори, стимулиращи възраждането на мрежата

Няколко основни фактора способстваха за съживяването на мрежата на Dogecoin. Въвеждането на надписи „ Doginals “ и появяването на токени DRC-20, патентован стандарт за токени на Dogecoin, инжектираха възобновена жизнеспособност в мрежата. Неотдавнашното известие на OKX за поддръжка на Doginals и последвалото увеличение на новите адреси, извършващи първите им DOGE транзакции, в допълнение подхранват ентусиазма за въодушевената от мемовете криптовалута, написа kriptonovini.bg. 

Освен това спекулациите към евентуалната интеграция на Dogecoin в платежния бранш на X покачиха привлекателността му за вложителите, стимулирайки по-нататъшен напредък и интензивност на мрежата.

Технически разбор и прогноза за цените

Техническият разбор предлага смесени сигнали за ценовата траектория на Dogecoin. Докато някои специалисти предвиждат евентуален спад в близко бъдеще, цитирайки по-ниски върхове и по-ниски дъна от началото на декември, други поддържат възходяща вероятност. По-специално, стягането на лентите на Болинджър на четиричасовата графика на Dogecoin, както беше очебийно от известния крипто анализатор Али Мартинез, допуска иден скок в неустойчивостта на цените.

Ако DOGE пробие диапазона на поддръжка към $0,077-$0,078, може да се сблъска с спомагателен низходящ напън, евентуално привличайки повече мечи настроения. Обратно, мощен пробив от настоящото ценово стесняване може да тласне цената към равнището от $0,1, поставяйки началото на нова вълна от прогресивен подтик.

В умозаключение, до момента в който ценовата непоклатимост на Dogecoin може да наподобява безпроблемна, главното разширение на мрежата и интензивността демонстрират процъфтяваща общественост и капацитет за обилни ценови придвижвания в близко бъдеще.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР