Докато десетки камиони с хуманитарна помощ изчакват на границата между

...
Докато десетки камиони с хуманитарна помощ изчакват на границата между
Коментари Харесай

Джо Байдън: Хамас и Путин представляват различни заплахи, но споделят общи черти

Докато десетки камиони с филантропична помощ изчакват на границата сред Египет и Газа, ракетните удари против Израел и против палестинския анклав не престават.Силите на еврейската страна смъкнаха ракети над Тел Авив. А управляващите в град Газа оповестиха за жертви и ранени, откакто израелските сили бомбардирали гръцка православна черква. Ситуацията за потърпевшите от офанзивите се утежнява, откакто от главната болница в града оповестиха, че имат ток единствено за още едно денонощие.Египетските управляващи се готвят да отворят граничния пункт „ Рафа “, откъдето би трябвало да преминат 20 камиона с филантропични помощи, контрактувани сред Вашингтон и Кайро. Но към този момент там остават хиляди хора, които пробват да избягат от ракетните удари.Междувременно в специфична тирада от Овалния кабинет в Белия дом американският президент разгласи, че за спора в Близкия изток светът би трябвало да търси решение, преференциално и за двете страни.
Не можем да се откажем от мира. Не можем да се откажем от решението за две страни. Израелците и палестинците наедно заслужават да живеят несъмнено, почтено и спокойно.
Джо Байдън, президент на Съединени американски щати

По думите на американския президент успеха на Израел и Украйна във войните, които водят, е значимо за националната сигурност на Съединени американски щати. И предизвести за вероятен риск от спорове в други елементи на света.
Хамас и Путин съставляват разнообразни закани, само че споделят и общи черти – желаят да унищожат прилежаща своя народна власт изцяло. За „ Хамас “ задачата на съществуването им е да заличат страната Израел и да убият еврейския народ. Но „ Хамас “ не съставлява палестинците.
Джо Байдън, президент на Съединени американски щати

Байдън предлага на Конгреса да отпусне финансиране за Израел и Украйна, което съгласно него ще бъде решаващо за бъдещето на Америка.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР