Докато Байдън прокарва политики за зелена енергия, транспортните компании предупреждават

...
Докато Байдън прокарва политики за зелена енергия, транспортните компании предупреждават
Коментари Харесай

Trucker предупреждава за опасност от натиск на електрически превозни средства: „Катастрофален“ риск от веригата за доставки

Докато Байдън прокарва политики за зелена сила, транспортните компании предизвестяват за нови провокации, пред които е изправена освен промишлеността, само че и стопанската система като цяло.

По време на изявление за „ The Big Money Show “ на FOX Business, съсобственикът на JKC Trucking Майк Кучарски изясни, че макар че поддържа консолидираното на зелена сила, новите разпореждания на EPA са „ извънредно разочароващи “ и предизвести, че технологията може да доближи „ пагубна “ цена.

Той предизвести, че транспортната промишленост е изключително податлива на следствията от натискането на електрически транспортни средства „ прекомерно бързо с малко проби и данни “.

„ Електрическите камиони, номер 1, са прекомерно скъпи и тази технология се прокарва доста, прекомерно бързо с малко проби и данни “, показа той .

Шофьорите на камиони се нуждаят от потвърдена технология, тъй като в случай че технологията се провали, цялата верига на доставки ще бъде мъртва във вода...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР