Докато американските, южнокорейските и японските корпорации са заети със създаването

...
Докато американските, южнокорейските и японските корпорации са заети със създаването
Коментари Харесай

Pixelphone: новият руски бранд смартфони

Докато американските, южнокорейските и японските корпорации са заети със основаването на най-нови смарт телефони за мобилния пазар, в Русия се появи нов бранд, предлагащ смарт телефона Pixelphone M1.
Мобилното устройство към този момент се популяризира в онлайн магазините и неговият формален анонс ще се състои след една седмица, а в уеб-сайта на марката е стартирани противоположното преброяване до началото на анонса.



Пазарните анализатори са на мнение, че Pixelphone в действителност е марката Ulefone, единствено че за съветския пазар. На едно от изображенията на новия смарт телефон се вижда, че Pixelphone M1 изумително доста наподобява на Ulefone Mix 2 и на задния панел даже се вижда логотипа на китайската компания. Всъщност Pixelphone M1 е основан от съветска компания, само че се създава в Китай.



От показаните тийзъри можем да разберем, че Pixelphone M1 има безрамков екран със съответствие на страните 18:9, двойна съществена камера, скенер за пръстови отпечатъци на гърба, като задният панел е изработен от закалено стъкло. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 7.0 Nougat. Останалите особености ще разберем по-късно повече от 6 дни.

Производителят особено акцентира, че Pixelphone M1 ще коства по-малко от 10 000 рубли или към $177.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР