Доживотен затвор получи 49-годишен за убийството на приятелката си в

...
Доживотен затвор получи 49-годишен за убийството на приятелката си в
Коментари Харесай

Доживотен затвор за мъж, пребил до смърт приятелката си в Плевенско

Доживотен затвор получи 49-годишен за убийството на приятелката си в плевенското село Рибен. Присъдата е наложена от магистрати в Окръжния съд на Плевен. Мъжът е приет за отговорен, че съзнателно е умъртвил 41-годишната П.Д. на 24 май 2020 г, оповестиха от Окръжната прокуратура в Плевен.

От събраните доказателства по делото е открито, че причинителят Г.И. и потърпевшата жена се познавали повече от 20 години. Неколкократно имали любовни връзки, последната им връзка датирала от 2019 година

На 23 май 2020 година двамата били на рожден ден в дома на свои другари, където използвали алкохол. Г.И. се държал нападателно. Между двамата зародил скандал, защото мъжът видял приятелката си да написа нещо в телефона си . Г.И. издърпал потърпевшата от масата, след което двамата напуснали празненството и се прибрали в дома на дамата в село Рибен.

На идващия ден сред двамата още веднъж поражда скандал. Г.И. нанесъл удари на приятелката си с юмруци и плесници в разнообразни елементи на тялото ѝ. Повалил я на земята и траял да я рита, нанесъл й и голям брой удари по тялото. Жената спряла да оказва опозиция, само че все пак Г.И. траял да я удря. След побоя мъжът оставил безжизненото тяло на потърпевшата на леглото. Той не потърсил здравна помощ и не съобщил до 25 май, когато на място е изпратен екип на Спешна помощ, показват от прокуратурата в Плевен.

Въпреки оказаната здравна помощ, от нанесените ѝ травматични увреждания.

Съдебният акт предстои на обжалване и протестиране пред Апелативния съд във Велико Търново.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР