Договорихме се с българското правителство за изработване на средносрочни мерки,

...
Договорихме се с българското правителство за изработване на средносрочни мерки,
Коментари Харесай

Радев на среща с “Лукойл“: Трябва да набележим мерки за борба с инфлацията

”Договорихме се с българското държавно управление за разработване на средносрочни ограничения, с цел да поддържаме стопанската система ”, сподели президентът на “Лукойл ” Вадим Воробьов преди срещата с президента Румен Радев на “Дондуков 2 ”.
Прочетете още
Той акцентира, че тяхната компания работи повече от 20 години на българския пазар и считат, че могат да бъдат препоръчвани като сериозен сътрудник.

" „ Лукойл ” е значима част от българската стопанска система, огромен шеф и главен търговец на горива. От тяхната стойност значително зависи развитието на стопанската система и инфлационните процеси. Високите цени са измежду водещите аргументи за повишаване на всички артикули и услуги, което свива потреблението и носи загуби и за производителите ”, сподели президентът. И акцентира, че идната среща сред управата на „ Лукойл ” и нашето правителство е „ добра опция да се набележат ограничения за битка с инфлацията в интерес на българския консуматор ".

По думите на Радев срещата на кабинета с управлението на “Лукойл ” е добра опция, да се набележат ограничения за стабилизиране на икономическата среда, за битка с инфлацията в интерес на българския консуматор.
 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР