Договорът за добросъседство с Република Северна Македония е толкова точно

...
Договорът за добросъседство с Република Северна Македония е толкова точно
Коментари Харесай

Борисов: Консултативният съвет за национална сигурност беше ненужен, показа хаос

Договорът за добросъседство с Република Северна Македония е толкоз тъкмо и ясно написан във всяка една сфера, че просто би трябвало да се извърши от двете страни. Консултативният съвет за национална сигурност (КСНС) беше непотребен, той сподели единствено тоталния безпорядък, в който се намира страната.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция в централата на партията, съобщи БГНЕС.

" Уж сме неприятните, а повтарят всичко, което сме правили .

КСНС беше изработен, с цел да удостовери нашата позиция на Народното събрание и на държавното управление ", добави Борисов, който напомни записаното в контракта.

По думите му президентството се явява като горната камара на Народното събрание и от там се свеждат дилемите както на държавното управление, по този начин и на Народното събрание.

" Спомняте ли си КСНС, след който министър председателят да не се изкаже ", попита някогашният министър-председател и добави, че съвещанието на консултативния орган към президента е посочил тоталния безпорядък, в който се намира страната.

Според Бойко Борисов значимите за обществото тематики остават обратно.

"В магазина инфлацията към този момент е над 30%, а ограничения за газа и ток – няма. За горивата не желая да приказвам ", сподели Борисов и напомни: "Колко митинги за няколко стотинки с „ Мерцедес”-и и джипове направихте? Мълчание – няма я тематиката в свободните тематики, а умрелите от ковид са сменени с фразата „ изгубили битката”. В момента карантината се явява „ избавително салче” на президентство, държавно управление и парламент, разяснява още водачът на ГЕРБ.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР