Договорът на Георги Валентинов с „Белатор“ вече е факт. Американската

...
Договорът на Георги Валентинов с „Белатор“ вече е факт. Американската
Коментари Харесай

Георги Валентинов подписа с Белатор

Договорът на Георги Валентинов с „ Белатор “ към този момент е реалност. Американската промоутърската компания е подписала договор за изключителни права с един от най-известните български ММА бойци.

Новината бе доказана особено за Boec.BG от Си Джей Тътъл, старши управител „ Връзки с обществеността “ на Bellator MMA (A Viacom Company), както и от самия Георги Валентинов и неговия управител Никола Атанасов.

„ Много съм благополучен, че след толкоз години на труд, пот, кръв, победи и загуби, в последна сметка, всичко това стартира да ми се отблагодарява! Разбира се, този контракт не е толкоз значим, по-важното е по какъв начин ще се показва там! “, бяха първите споделени страсти от 26-годишния старозагорски войник.

Валентинов ще се състезава в полусредна категория (77.1 кг). Българинът към този момент има сериозен опит, въпрки младостта си, като зад тила си има 26 мача при експертите – 21 победи и 5 загуби. В момента е в серия от три следващи триумфа.

„ Няма да е елементарно, само че към този момент съм на 26 години и се усещам мощен и подготвен да влезна в огромния пердах! Искам да благодаря на моя управител Никола Атанасов и на моя треньор Джон Кавана, че имат вяра в мен и ми гласоподават доверие непрекъснато “, добави Валентинов.

„ Белатор “ е втората по авторитет верига в света на смесените бойни изкуства, а Валентинов ще бъде едвам четвъртият българин, който ще взе участие в нея (б.р. – след Благой Иванов, Теодор Николов и Борислав Новачков).
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР