Доброкачествената хиперплазия на простатата (аденом) се приема за основна причина

...
Доброкачествената хиперплазия на простатата (аденом) се приема за основна причина
Коментари Харесай

Увеличаването на простатата е зависимо от възрастта

Доброкачествената хиперплазия на простатата (аденом) се приема за съществена причина за уринарни и полови проблеми при мъжете над 50. Започва с образуване на възелчета, които постепенно усилват размера на жлезата, трансформират структурата й и повреждат секретиращата й функционалност. Лейзър Мед е профилирано здравно заведение с съвременен метод при решение на и .

Как стартират терзанията за мъжа? В началото при утринното уриниране вижда, че струята отслабва и с цел да освободи мехура, напряга коремната стена. Зачестяват позивите денем, а през нощта става най-малко 1-2 пъти. На този стадий казусът се компенсира с по-активното присъединяване на мускулатурата на мехура, която изтласква урината, както преди. С времето обаче тя се разтяга, отслабва и не съумява да изведе цялата урина. А задържането на урина води до развиване на инфекции, в това число и цистит.

При напредване на положението пикочният мехур не се изпразва изцяло, позивите стават още по-чести и получават заповеднически /неотложен/ темперамент. Уринирането постоянно е непълноценно, а струята е прекратена и отвесна. Нарушава се фрапантно нощният сън.

В напреднал етап поражда остра задръжка на урина, при която мъжът към този момент не може независимо да освободи мехура, макар мощните позиви. Урината се отделя на капки безотговорно. Наблюдава се мехурен рефлукс, което е голям риск за бъречната активност.

Още при първите признаци мъжът би трябвало да се съветва с уролог и да следва правилото за годишна профилактика. Така си подсигурява съответно следене и надзор на положението. При нужда от оперативна интервенция, отсреща е Тулиум 200 вата - софтуерният отличник в.

Сред употребяваните в урологичната процедура лазерни системи е водеща технология, която обезпечава на пациента оптимален комфорт в лекуването и минимизира рисковете, свързани с кървене и продължен болничен престой. Тулиум изпарява всевъзможен размер простати - бързо и надеждно. Екипът от хирурзи е с извънреден за страната ни опит, който сполучливо придвижва и в прилежащите ни страни - Сърбия и Македония.

В се организира ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, премерване на размера, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

В Лейзър Мед - София резултатът от ПСА е подготвен преди прегледа.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:
НОВО В актуалната терапия на болката са желани
Те задействат естествените оздравителни процеси в организма. С термина shockwave (ударна вълна) се отбелязват механичните импулси, които при постигане до тъканите се усещат като вълна. Въздействието на вълната провокира локално загряване и ускорява притока на кръв, което е от значително значение за пълноценното хранене на тъканите, метаболизма и тъканната регенерация.

Процедурата е къса, неинвазивна и не постанова потребление на анестезия или спомагателни лекарства. След нея настава бързо облекчение и снемане на напрежението. Болката се отстранява неотложно и с резистентен резултат.В ЛЕЙЗЪР МЕД се употребява най-голям клас уред със смарт-фокус, без аналог в България.

 

* наличие на Лейзър Мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР