Добро утро!Тук е най-важното:Газът за БългарияОръжието за УкрайнаПлакатът на "Металика"В

...
Добро утро!Тук е най-важното:Газът за БългарияОръжието за УкрайнаПлакатът на "Металика"В
Коментари Харесай

Три минути: Газът пристигна. Кога пшеницата става оръжие

Добро утро!

Тук е най-важното:
Газът за БългарияОръжието за УкрайнаПлакатът на "Металика "
В България с полутечен газ от Съединени американски щати. Това стана няколко дни преди предстоящата дата. Доставката беше контрактувана от премиера Петков по време на визитата му в Съединени американски щати през май. Той трябваше да търси метод да обезпечи газ, откакто Русия спря доставките си за България.

България от дълго време можеше да е самостоятелна от съветския газ. За да стане това, трябваше да се построи газова връзка с Гърция, по която да тече газ от Азербайджан. Изграждането на тази връзка беше забавено с повече от 13 години. Сега се чака тя да бъде приключена преди септември,. Картата на газопроводите разрешава да се ориентираме образно в тази тематика.
Фронтът
от територията на украинската административна област Луганск, настояват съветските управляващи. Украински източници не опровергават тази информация. В региона попадат два града, които украинският президент Володимир Зеленски назова, поради разрушенията там – Северодонецк и Лисичанск.

Активизират се и боевете за региона на. ще ви помогне да се ориентирате кое къде е.
Оръжието
Полша приготвя контракт за доставка на. Това ще е най-голямата сходна договорка, която страната е правила в последните 30 години.

отхвърли следващото искане на Украйна за българско оръжие. „ Тази полемика към този момент я водихме “, сподели Петков, като имаше поради, че с решение на Народното събрание не се планува България да изпраща оръжие на Украйна.

Ако бюлетинът “3 минути ” ви харесва, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Русия и правата на индивида
решения на Европейския съд за правата на индивида (ЕСПЧ), които са постановени след 15 март 2022 година Решението е на долната камара на съветския парламент. 15 март е датата, на която Русия беше изключена от Съвета на Европа поради своята военна инвазия в Украйна. Гласуването в съветския парламент значи, че Русия няма да признае решение на Европейски съд по правата на човека, което се чака на 14 юни. В този ден съдът ще се произнесе за съветското законодателство, ориентирано против така наречен задгранични сътрудници – етикет, който Москва слага на неправителствени организации и публицисти, в случай че те са получавали пари от чужбина.

Над 1000 украински военни, които са се предали в Мариупол, са, с цел да бъдат съдени там.

Палежът в Битоля
Северна Македония арестува индивида, който е запалил българския културен център в Битоля. Предполага се, че това е. Отварянето на Културния център беше предизвикало гневни реакции поради името, което му е дала българската страна – „ Иван Михайлов “. Това е името на историческа фигура, която в Северна Македония се свързва с фашизма.

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на
Брендо. Имунитетът на народен представител от Българска социалистическа партия
присъдите си за наркотрафик и пране на пари, които са били произнесени в други страни. Това е дефинитивно решение на Софийския апелативен съд. Освен че е наказан в България, Брендо има присъди и от Италия и Румъния. Присъдата му в България е за 6 години. Тези от Италия и Румъния – за 20 и за 10 и половина години.

Главният прокурор Иван Гешев изиска Георги Михайлов. Причината е, че депутатът е разследван за занемареност, която е показал, до момента в който е бил изпълнителен шеф на столичната хематология. Спор
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР