Добро утро!Най-важното е тук:ШенгенБежанцитеМилен Цветков, но България и Румъния ще

...
Добро утро!Най-важното е тук:ШенгенБежанцитеМилен Цветков, но България и Румъния ще
Коментари Харесай

Три минути: Фронтекс проверява себе си. Путин се подсмихва. Какво е райхсбюргер?

Добро утро!

Най-важното е тук:
ШенгенБежанцитеМилен Цветков
, само че България и Румъния ще чакат. Австрия е гласувала против двете балкански страни, а Нидерландия – единствено против България. Решението е на Съвета на Европейски Съюз по правораздаване и вътрешни работи., че като се изключи двете страни, дали своят вот „ срещу “, поддръжката на Европейски Съюз за България е била за първи път „ толкоз огромна “.
Бежанци на границата
Българските управляващи нелегално държат мигранти в колиба с решетки и не им дават право да стартират процедура по интернационална протекция. Има подозрения, че това става със знанието на силите на Агенцията за гранична и брегова защита Фронтекс в България. в бараката и споделя тази история.

Това следствие е провеждано в продължение на 5 месеца от 8 международни медии. В четвъртък, че е почнала инспекция на случая.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Мандатът. Президентът
първия мандат за сформиране на държавно управление поради ГЕРБ, а не поради фигурата на проф. Николай Габровски. „ Български напредък “ даде обещание, че ще направи всичко допустимо да се сформира държавно управление. В петък предстоят срещи с Политическа партия, Движение за права и свободи и „ Възраждане “.

Българска социалистическа партия и Политическа партия желаеха президентът и да изясни дейностите и бездействията на служебния кабинет, който е назначил.

Харесвате ли този бюлетин? Изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Фронтът
Руски обстрел по Курахово в Донецка област удари пазар, автогара, бензиностанции и жилищна постройка – места, в които е несъмнено, че ще има най-вече цивилни., с цел да се ориентирате кое къде е.

от войната си разширението на съветската територия. Москва от дълго време не приказва, че задачата на войната в Украйна е отбраната на потърпевши хора или потребността от „ денацификация “. ще видите по какъв начин наподобява Путин, до момента в който изяснява, че е осъществил желанието на Петър Първи да обезпечи изход на Азовско море.

Външната комисия на Сената на Съединени американски щати дейностите на Русия в Украйна.
България и войната
За 8 дни събра над 500 хиляди лв. и купи с тях генератори за Украйна – страната, която Русия остави без ток. Генераторите бръмчат с непрекъснат моторен тон, който завладява градове и села, само че обезпечава най-важното: топлота, светлина, опция за готвене и за връзка със света. Дамяна Велева споделя тази история.

Хар
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР