Добро утро!Най-важното е тук:Какво каза Ивайла Бакалова пред депутатитеС какво

...
Добро утро!Най-важното е тук:Какво каза Ивайла Бакалова пред депутатитеС какво
Коментари Харесай

Три минути: Путин заплаши Запада. Бакалова говори в парламента. Как Гинка Върбакова взема имоти край Пазарджик

Добро утро!

Най-важното е тук:
Какво сподели Ивайла Бакалова пред депутатитеС какво заплаши Путин и по какъв начин му отвърна ЗападътКакво става с частите от паметника на Съветската войска
Имате парцел и му плащате налозите. Една заран откривате, че парцелът към този момент не e ваш. Някой го е взел. За да си го върнете, би трябвало да водите дело. Срещу вас обаче застават известни имена с политически връзки. Това е история от Пазарджик, за която актуалният кмет на града Петър Кулински споделя, че е обвързвана с „ проведена незаконна група “.

Върху парцелите в този момент се намира фотоволтаичен парк на компанията „ Риал Стейтс “, която е благосъстоятелност на Гинка Върбакова. Това е дамата, която стана известна през 2018 година, когато искаше да купи най-голямото енерго в България от ЧЕЗ.

Не пропускайте.
Ивайла Бакалова приказва за Гешев в Народното събрание
Убитият в края на януари Мартин Божанов - Нотариуса се е хвалил както с близостта си до някогашния основен прокурор Иван Гешев, по този начин и до неговите заместници. Това за изследване на активността на Божанов.

Препоръчвам ви да си припомните какво още сподели преди две седмици.

В същото време полицията заяви, че е заловила мъжа определян за. За него Министерство на вътрешните работи твърди, че е изпращал бомбени закани до учебни заведения и.

В Народното събрание продължава и размяната на ултиматуми сред ГЕРБ и ПП-ДБ. на ПП-ДБ за реализиране на съдружно съглашение.
Путин заплаши Запада с нуклеарно оръжие
с " трагични " последици Запада, в случай че изпрати войски в Украйна, в това число с потребление на нуклеарни оръжия. Европа отвърна, че заканите са " изцяло неприемливи и неуместни ".

Думите на Путин пристигнаха дни след конференция в Париж, на която френският президент Еманюел Макрон в Украйна.

Пред българския парламент в четвъртък още веднъж отхвърлиха, че български бойци ще бъдат изпращани в Украйна.

е трябвало да реагира по-бързо и да се опълчи по-решително на дейностите на Путин при завръщането му на президентския пост през 2012 година и след анексията на полуостров Крим през 2014 година Това сподели някогашният заместик консултант по националната сигурност на Обама Бен Роудс. От срещите си с Путин той заключва, че съветският президент не изпитва емпатия, а положението му е патологично.

Днес има риск войната в Украйна да бъде изгубена не заради невъзможността на Украйн да се пази, а поради политически и геополитически развития, като да вземем за пример спечелването на американските избори от Доналд Тръмп.

Това сподели пред Генка Шикерова в Студио България на Свободна Европа. Той приказва още за гибелта на Алексей Навални, както и за корупционни дейности при изпращането на оръжие от България за Украйна.

В същото време, изиска отбрана от Русия. Причината е, че районът счита, че прозападното държавно управление в Молдова му е оповестило " икономическа война ".
Няколко рекомендации
Правото на аборт във Франция ще бъде вписано в конституцията на страната. Какво значи това,.

В България изнасилването на мъже е тематика табу. Тя е една от единствено трите страни в Европейски Съюз, в чието законодателство то не съществува. Една същинска история обаче демонстрира какви могат да бъдат следствията за един изнасилен мъж. И по какъв начин стигмата и предразсъдъците водят до несъответстващо правораздаване,.

В склад край софийското село Лозен се намират частите от фигурите на Паметника на Съветската войска. Те бяха преместени там през декември, когато стартира демонтажът на монумента. Фигурите се пазят от защита, която не позволява външни хора, и се съхраняват навън. Отделете две минути, с цел да.
Човек на деня
Познавате я от GPS навигацията, рекламите по малкия екран и цялостен куп дублирани филми и сериали. За себе си тя споделя, че фантазиите ѝ траят единствено ден, тъй като след това стартира да ги сбъдва. На 28 февруари актрисата. Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР