Добро утро!Най-важното е тук:Гешев и ФакултетаБългария и Кримският мостРадев и

...
Добро утро!Най-важното е тук:Гешев и ФакултетаБългария и Кримският мостРадев и
Коментари Харесай

Три минути: Гешев заговори срещу политиците във Факултета, Кремъл - за българска връзка във взрива на Кримския мост

Добро утро!

Най-важното е тук:
Гешев и " Факултета " България и Кримският мостРадев и оръжието
след побой и спор за преимущество на пътя. Заподозреният беше арестуван. В неделя.главният прокурор Иван Гешев се появи в квартал „ Факултета “ в София, откъдето е починалият водач. Пред хората той подлага на критика политиците и сподели, че прокуратурата не може да замести страната.

Абсурд е основният прокурор да е на митинг с претенции против властта, разяснява някогашният прокурор, юридически специалист на Антикорупционния фонд.
Кримският мост. Кремъл. България
Русия счита, че камионът, който може да е взривил Кримския мост, е.

В събота на моста и той беше отчасти развален. Този мост свързва Русия с украинския полуостров Крим, който Кремъл причисли към личната си територия през 2014 година По него пътуват съществени доставки за съветската войска в Украйна, само че той има и за Русия.

Украйна първо, само че часове по-късно позволи, че мостът може да е бил развален.

В неделя вечерта Кремъл упрекна Украйна и дефинира гърмежа като терористичен акт, осъществен благодарение на други страни. Според шефа на съветското разследване Александър Бастрикин експлозивът се е намирал на камион, по-рано прекосил няколко страни, измежду които и България.
Фронтът
Украйна си е върнала в Херсонска област по данни, годни към петък. Това е станало за седмица. По-рано тя възвърне контрола си над Харковска област.

Русия назначи за пълководец на съветските сили в Украйна. Суровикин е участник в пуча против Горбачов от 1991 година, във войните в Чечня и в Сирия.

В Украйна съществува колцентър, където мобилизирани съветски бойци могат да оповестят, че са подготвени да се предадат. Там им споделят по какъв начин да постъпят, с цел да може. За по-малко от месец над 2000 души са се обадили в центъра.
Оръжие за Украйна. Румен Радев
упрекна Демократична България в това, че тласка страната във войната. Причина за реакцията му е желанието на Демократична България да внесе в Народното събрание предложение за. Политическа партия към този момент сподели, че ще поддържа такова искане. Преди дни ГЕРБ сподели същото.

Президентът е п
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР