Добрият приятел е някой, от когото всеки човек има нужда

...
Добрият приятел е някой, от когото всеки човек има нужда
Коментари Харесай

10 неща, които добрият приятел прави

Добрият другар е някой, от който всеки човек има потребност в живота си. Без значение какъв брой сте близки със фамилията или колегата, от време на време точно правилен приятел е този, който може да ви разбере най-добре и да ви даде верните препоръки. Той ще ви обича също толкоз мощно, само че и ще може да види всичко от друга вероятност.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето и някои неща, които положителният другар би трябвало да прави:

Не клюкарства зад тила на другите

Изкушаващо е да споделяте пикантни детайлности, само че когато става въпрос за приятелите ви, дръжте ги в загадка. Сплетните могат да накърнят доверието и да наранят възприятията. Ако не бихте го споделили пред тях, най-добре е въобще да не го казвате. Добрият другар не споделя тайните на околните си хора.

Помага ви да се развивате, както и вие на него

Добрият другар предизвиква персоналното и професионалното ви израстване. Това може да стане посредством шерване на запаси, даване на градивна противоположна връзка или просто като консултант за вашите хрумвания. Разбира се, този развой няма да работи, в случай че не е двупосочен.

Става въпрос за това да желаете най-хубавото за другия и да допринасяте интензивно за развиването му.

Прощава ви

Никой не е идеален и това включва и нашите другари. Ако извършите неточност и откровено се извините, положителният другар би трябвало да е отворен за амнистия. Задържането на засегнатост единствено натежава на другарството.

 с приятелите; положителният другар 10 неща, които положителният другар прави

Споделя нови познания и умения

Ако положителният другар има умения или познания, които биха могли да ви бъдат от изгода, той ще ги показа с вас. Независимо дали става въпрос за това да ви на нов език, да ви помогнете с автобиографията или да ви покажете по какъв начин да поправи течащ кран, става въпрос за това да си дадете взаимно опция посредством споделени познания.

Търпелив е с вас

Търпението е от основно значение във всяка връзка. Ако тя минава през избран стадий или е изправена пред провокации, положителният другар се познава и по това, че е толерантен с вас. Разбирането, че всеки има свое лично движение и битки, е от решаващо значение за поддържането на състрадателно другарство.

Приема ви такава, каквато сте

Всеки човек има нещо, което го прави неповторим. Добрият другар приема тези качества, без значение дали става въпрос за странното ви възприятие за комизъм, артистичните ви гении или способността ви да си спомнят незнайни кино обстоятелства. Добрият другар ви харесва такава и не желае да ви трансформира за нещо или някой.

Надежден е

Надеждността е в основата на доверието. Независимо дали става дума за това да се появите в точния момент или да спазите заричане, да бъдете човек, на който приятелите ви могат да разчитат, е от решаващо значение. Добрият другар е точно подобен.

Помислете за случаите, когато сте разчитали на него за дребни услуги или съществени препоръки – непрекъснатото наличие построява постоянни другарства.

Насърчава здравословните взаимоотношения

Добрият другар и вие се подкрепяте взаимно в устрема си към здравословни, уважавани сантиментални връзки. Предлагате препоръки, когато ги поискате, само че почитате избора на приятелите си. Става въпрос за грижа за прочувственото благоденствие на другия.

Никога не изоставя приятелите си поради среща

Връзките могат да идват и да си отиват, само че приятелите са за цялостен живот. Балансирането на сантименталната връзка с другарството е от решаващо значение. Изоставянето на приятелите поради нов романс може да остави трайни белези върху другарството и положителният другар знае това, заради тази причина в никакъв случай не би ви пренебрегнал, когато имате потребност от него.

 на граници; положителният другар 10 неща, които положителният другар прави

Създава занимателни мемоари

Никога не подценявайте силата на заниманието! От спонтанните танцови празненства до дълбоките нощни диалози – тези моменти се трансформират в съкровените истории на вашето другарство. Помните ли пътуването, което направихте дружно, изпълнено със смях и завършения? Това са прекарванията, които свързват и построяват трайни мемоари – такива, които най-хубавият ви другар евентуално единствено може да ви обезпечи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР