Добрите идеи, практики и новини ще събира онлайн портала УЧИЛИЩА.BG.

...
Добрите идеи, практики и новини ще събира онлайн портала УЧИЛИЩА.BG.
Коментари Харесай

Нов онлайн портал събира добрите идеи и практики в образованието

Добрите хрумвания, практики и вести ще събира онлайн портала " УЧИЛИЩА.BG ". Платформата има за цел да събере на едно място всички свързани с образованието - учители, шефове, възпитаници, детски градини и родители, които да получат потребна информация за събития, технологии, образования и новаторски действия.

" В последните години сме били в над 700 образователни заведения, реализира ли сме над 1000 образования и сме провели над 2000 открити урока. Смело можем да кажем, че сме били очевидци на доста положителни и неприятни практики и самоуверено можем да твърдим, че познаваме добре родното обучение ", споделят от екипа на платформата, която има поддръжката на едни от най-активните учители в България, голям брой елитни учебни заведения и три български университета.

От началото на образователната година порталът ще започва няколко огромни начинания - " Училищен Влог " (кампания за подкрепяне на възпитаници за основаване на свястно видео съдържание), " MusicSchools " (музикална академия, при която учениците ще се допрян до другите принадлежности и стилове пеене); " Ръка за ръка " (националната стратегия има за цел да показа на учениците един професионален взор към пакета документи за кандидатстване за работа и протичане на интервюто) и " Твоят уебсайт " (безплатни курсове за платформата Wordpress).

Платформата ще предлага разнообразни образования за учители, родители и възпитаници, както и още разнообразни просветителни начинания през идната образователна година.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР