Добричкият окръжен съд определи задържане под стража на Фаредин Ахмед,който

...
Добричкият окръжен съд определи задържане под стража на Фаредин Ахмед,който
Коментари Харесай

Съдът определи задържане под стража на мъжа, убил бившата си съпруга в Тервел

Добричкият областен съд дефинира " задържане под стража " на Фаредин Ахмед,който умъртви някогашната си брачна половинка по изключително нечовечен метод в Тервел.
Още по темата
Мъжът бе арестуван часове след осъществяването на убийството на 45-годишната жена. При задържането си Фаредин е бил пийнал и несъответстващ, само че по-късно прави цялостни признания.

Мярката е взета по искане на Окръжната прокуратура в Добрич, заяви пресцентърът на Апелативната прокуратура във Варна.

Фаредин Ахмед (на 51 години) е обвинен за съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително непосилен метод за жертвата и с особена свирепост. Мъжът е арестуван часове след закононарушението, открит е в апартамент, благосъстоятелност на неговия шеф, напомнят от държавното обвиняване.

Жертвата е някогашна брачна половинка на обвинения, двамата са били в конфликтни връзки. Тялото на дамата е открито рано сутринта на 28 декември на улица в Тервел с голям брой травматични увреждания на главата.

В хода на следствието са назначени съдебно-медицинска, съдебно-психологична, биологична и други експертизи, показват от Апелативната прокуратура. Досъдебното произвеждане продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Добрич.

От 2017-а 51-годишният мъж е с ограничаваща заповед да не доближава някогашната си брачна половинка.

Той обаче неведнъж е нарушавал възбраната. Отправял е и закани към някогашната си жена.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР