Добре знаем, че Арнолд Шварценегер обича животните, защото в профилите

...
Добре знаем, че Арнолд Шварценегер обича животните, защото в профилите
Коментари Харесай

Как Арнолд Шварценегер се сдоби с пони и магаре

Добре знаем, че Арнолд Шварценегер обича животните, тъй като в профилите му в обществените мрежи не един и два пъти е споделял фотоси и видеа на домашните си любимци.

Те обаче са по-необичайни, тъй като включват едно малко магаре и пони. От посещение в културния център The 92nd Street Y разбираме и малко повече за това по какъв начин се е озовал с две сходни животни вкъщи, написа Hola.

Шварценегер споделя, че е имал понито на име Уиски, само че в никакъв случай не е възнамерявал да се снабдява и с магаре. Не на същото мнение обаче е била половинката му Хийтър Милиган.

" Мисля, че има потребност от другарче ", декларирала Милиган. И по този начин един ден Арнолд Шварценегер се прибрал вкъщи и заварил дребно магаре в двора си, което се е разбирало доста добре с Уиски. Неговото име и Лулу.

По време на панела артистът разясни и по какъв начин се е сдобил с понито. Оказва се, че когато една от дъщерите му е била тинейджърка, е била запалена по ездата и доста е желала пони. Но когато е пораснала малко и е почнала да излиза по срещи, напълно естествено е изгубила интерес към животното.

И по този начин Арнолд е решил да вземе понито за непрекъснато в къщата си, като ѝ е построил специфичен обор. Оказва се, че с изключение на понито и магарето, той отглежда още три кучета и едно прасе. Актьорът разкрива и част от отговорностите си с всички тези животни.

Едно от първите неща, които прави заран, е да нахрани кучетата и прасето, след което отива при понито и магарето. Пуска ги на двора и дружно отиват до кухнята, където им дава особено направени за тях бисквити.

Разбира се, от време на време блъсканица с толкоз животни в къщата настъпва, само че Арнолд Шварценегер споделя, че е доста благополучен от наличието им и даже не може да си показа живота без тях.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР