Добре известен факт е, че Шая Лебоф е изключително талантлив

...
Добре известен факт е, че Шая Лебоф е изключително талантлив
Коментари Харесай

И Сиа е била жертва на Шая Лебоф

Добре прочут факт е, че Шая Лебоф е извънредно надарен артист. Но и за проблемите му със закона знаем, а те не са необичайност.
 Pieces of a Woman, Ванеса Кърби, Шая Лебоф и филмов откъс на кино лентата на Netflix
Как се оправя една двойка със загубата на дете

Трейлър на Pieces of a Woman

И в случай че досега се показваха в непочтено държание на обществено място, то Лебоф може да загази много повече.

В края на предходната седмица изпълнителката Талия Бърнет, станала по-известна с псевдонима си FKA Twigs , заведе дело против артиста.

В желае си 32-годишната британка упреква Шая Лебоф, че до момента в който са имали връзка, той я е тормозил и наранявал физически и прочувствено. Според The New York Times, FKA Twigs даже дава образец.

През 2019 година тя и Лебоф са се возили в кола, ръководена от артиста. Той е карал неразумно и даже е премахнал защитния си колан, заплашвайки, че ще катастрофира съзнателно, в случай че тя не признае, че го обича. В различен случай на принуждение пък изпълнителката твърди, че Шая Лебоф я е събудил през нощта, душейки я.

Към обвиняванията се причислява и друга някогашна на артиста - Каролин По. Тя пък твърди, че под въздействието на алкохол Лебоф я е вкарал в леглото и я е блъснал с глава толкоз мощно, че да прокърви.

Ситуацията към артиста несъмнено не наподобява розова, само че той въпреки всичко отговори на обвиняванията с имейл до The New York Times. От написаното излиза наяве, че не е склонен с обвиняванията и че те не са правилни. Но пък признава, че поради алкохолизма си, с който се бори от няколко години, се е държал нападателно както към себе си, по този начин и към хората към него.

I too have been hurt emotionally by Shia, a pathological liar, who conned me into an adulterous relationship claiming to be single. I believe he's very sick and have compassion for him AND his victims. Just know, if you love yourself- stay safe, stay away.
— sia (@Sia)
Поредният удар към Лебоф пък идва от Сиа . В Twitter изпълнителката написа, че също е била засегната душевен от артиста, наричайки го патогенен измамник. От написаното излиза наяве, че двамата са имали връзка, а Шая Лебоф е излъгал Сиа, че по това време е единствено с нея.

Тя счита, че той е болен и има потребност от помощ. Но припомня на всички, че в случай че обичат себе си, ще стоят надалеч от него, написа Fox News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР