Добре е храната, която хапвате да бъде с по-високо съдържание

...
Добре е храната, която хапвате да бъде с по-високо съдържание
Коментари Харесай

Включете тези храни към закуската си и спрете да се тревожите за излишните килограми

Добре е храната, която хапвате да бъде с по-високо наличие на протеин, тъй като той оказва помощ на тялото да гради мускули и да избягвате да е прекомерно сладка или прекомерно солена.

Вижте кои са едни от най-подходящите храни за закуска в това отношение.

Ядки

Бадемите и фъстъците са извънредно богати на хранителни субстанции ядки и въпреки да са калорични, имат и доста изгоди за здравето, като най-добре е да се хапват по 100 гр от тях. Те просто не би трябвало да бъдат доста осолени или захаросани.



Слънчогледови семки
Закуската, която е пагубна за имунитета
Когато става дума за подсилване на имунната система, би трябвало да се вземат поради доста фактори едновременно – задоволително сън, понижава...
Прочети повече
Те имат по 21 гр протеин на всеки 100 гр и със зехтин са още по-вкусни.

Яйца

Яйцето контролира равнищата на холестерол и мазнини в тялото, като едно огромно яйце, е със наличие на към 6 гр протеин.

Кочан царевица

Той съдържа към 31 гр протеин на 100 гр и е доста сполучлив в ускоряването на метаболизма, като спомага намаляването на подуването и положителната работа на храносмилателната система. В царевицата също има доста разтворими фибри.
Тиганичките, от които ще си оближете пръстите
Време е да ви споделим една безобразно вкусна закуска, която освен се подготвя елементарно и бързо, само че и децата я обожават. Бабините тигани...
Прочети повече
Печен нахут

Печеният нахут, фалшифициран със зехтин и подправки, е доста апетитен и също по този начин всеки 100 гр от него, съдържа към 19 гр протеин, като е добре да го печете за към 20-30 минути.



Говеждо

Говеждото е извънредно потребно за всяка диета и може би изненадващо, само че изключително за закуска, като 100 гр от него съдържат 33 гр протеин. Просто подбирайте деликатно месото, което купувате, с цел да сте несъмнено, че е качествено.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР