Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса

...
Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса
Коментари Харесай

Джъстин Тимбърлейк е преследван от миналото, Роби Уилямс става Борис Джонсън и още

Добре пристигнали в с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ►

МУЗИКА

Човекът оркестър



Пол Маккартни издаде новия си, 18-ти подред солов албум, записан по време на локдауна при започване на тази година. “McCartney III” е самобитно продължение на други две негови музикални сбирки - “McCartney” от 1970 година и “McCartney III”, излязла десетилетие по-късно. Първият сингъл от третата част е “Find My Way” – положително парче за намирането на избавление в мрачни дни . За клипа музикалната легенда от Бийтълс е уловена от 46 камери, които наблюдават основаването на песента в домашни условия.

Долу ръцете от Коледа!



Миналата година той издаде цялостен празничен албум, само че през 2020 Роби Уилямс още веднъж е тук, с цел да изрази това, което всички усещаме – никой не може да анулира Коледа, тъй като тя е вътре в нас. “Can't Stop Christmas “ e зимният сингъл, който не би могъл да опише по-добре необикновената година, само че и да донесе нужното въодушевление . Във видеото изпълнителят взе участие по едно и също време като себе си, до момента в който слуша оповестяването на ограничения по малкия екран, само че влиза и в облика на премиера Борис Джонсън .

Апокалиптичен комизъм



“Not the End of the World” е идващият сингъл на Кейти Пери от новия ѝ албум “Smile”. За фрагментите на клипа изпълнителката подхожда с възприятие за комизъм, избирайки актрисата Зоуи Дешанел , чиято удивителна аналогия с Пери е необятно обсъждана през годините. Във видеото извънземни се пробват да спасят поп звездата от обречената на опустошение Земя, само че вместо това отвличат Зоуи . Краят най-малко е благополучен, а посланието е ясно – в случай че извлечеш най-хубавото от една спешна обстановка, можеш да отложиш края на света.

КИНО

Втори късмет



Последно гледахме Джъстин Тимбърлейк на огромен екран във „ Въртележка “ на Уди Алън през 2017 година, само че този път той сменя сантименталната комедия с драма. В „ Палмър “ музикантът играе основната роля на обещаващ бейзболен състезател, чиято спортна кариера пропада след влизането му в пандиза . След като се завръща вкъщи, той пробва да продължи живота си, само че предишното му продължава да го преследва. Междувременно Еди Палмър стартира да се грижи за изоставено от майка си момче, което ще промени визиите му за живота. Премиерата на заглавието в платформата AppleTV+ е на 29 януари.

Отмъщение по приятелски



Криминалната драма “Brothers By Blood” споделя за една несправедлива гибел, дело на мафията във Филаделфия, която бележи с болежка няколко генерации от едно семейство. В основните функции са Матиас Шьонертс и Джоел Кинаман , които дружно ще търсят компенсация, само че и рискуват да се слагат себе си един против различен. Филмът, в който взе участие и Райън Филипи , се чака да излезе през януари.

Железният Майк против Планината



Поредната роля на Майк Тайсън пред камера е в екшъна “Desert Strike” . В филмовия откъс виждаме боксьора като някогашен боен, който се опита да преведе група египетски бежанци през пустинята. Тогава идва и конфликтът с лидер на наемни убийци, изпълняван от артиста Хафтор Бьорнсон, който помним най-много като Планината от „ Игра на тронове “ . Колкото и неуместно да наподобяват на моменти фрагментите, въпреки всичко бихме гледали от любознания конфликта на тези двама титани.

ОЩЕ

Диско избавление



Тази година забелязахме завръщане на диско попа на международната сцена, а част от приятната наклонност стана и Дуа Липа . Облечена напълно в бяло, 25-годишната британка ни придвижи в зимна приказка като последния музикален посетител за годината в комедийното предаване “Saturday Night Live” . Сред осъществяванията ѝ там беше и шлагерът ѝ “Levitating” - признаваме си, че танцувайки на него у дома сме гонили неприятното въодушевление през 2020.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР