Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса

...
Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса
Коментари Харесай

Дженифър Лопес в затвора, любовта между Колин Фърт и Стенли Тучи и още

Добре пристигнали в с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Диско кралица



Кайли Миноуг ще издаде петнайстия си албум при започване на ноември, а треската по него стартира още през лятото. След музи от кънтри стила “Golden” от 2018 г, в “Disco” тя се завръща още веднъж към музикалните си корени и жанра от заглавието . Доказва го и звученето на втория сингъл от бъдещата си музикална сбирка - “Magic” . Подобно на клипа от предходното ѝ парче “Say Something”, и тук 52-годишната австралийка свети под неонови светлини, а фрагментите одобряват малко по-реалното измерение на лондонски клуб.

Любов и провинения



Както сме ви разказвали и преди, Дженифър Лопес и Малума ще бъдат годеници на екран във кино лентата “Marry Me” („ Омъжи се за мен “), чиято премиера е планувана за (каква изненада!) Свети Валентин. По-нетърпеливите към този момент могат да слушат две песни, които ще бъдат част от саундтрака. “Pa Ti” и “Lonely” излязоха по едно и също време с общ клип, който наблюдава историята на двамата им герои – бизнесдама от Уолстрийт и нейния водач . Романтичната им връзка обаче претърпява поврат, до момента в който очите ни пируват с фрагментите от късометражния филм.

Стилен дебют



Глория Петкова не може да бъде сложена в рамка – с изключение на кариерата ѝ на модел, изявите като диджей и актриса, в този момент тя има и първи музикален сингъл. В “I Don’t Mind” под псевдонима GLOW тя пее за края на обич, за който не си заслужава съжаленията. За международната визия на клипа е виновен екип, измежду който стилистите Слав Атанасов и Хубен Хубенов , както и самата Глория, която като режисьор насочва обръщение за приобщаване с присъединяване на дами с друг генезис и външен тип.

КИНО

„ Целият свят гледа “



Новият филм на Арън Соркин ни придвижва в 1968 година, когато група американци провеждат митинг против войната във Виетнам по време на Конвенцията на демократическата партия. След като се стига до конфликти с полицията, към по този начин наречената Седморка от Чикаго държавното управление повдига обвинявания за интрига и протест против страната , а общественият развой против жителите повдига редица публични въпроси. „ Процесът против Седморката от Чикаго “ излиза в Netflix на 16 октомври, а в него ще забележим Саша Барън Коен, Еди Редмейн, Майкъл Кийтън, Джоузеф Гордън-Левит и други

Заедно до дъно



„ Супернова “ събира двама от най-обичаните артисти на своето потомство, с цел да опише трогателната история за обич и единност. Колин Фърт и Стенли Тучи са в функциите на Сам и Тъскър – двойка, която е дружно две десетилетия, а в този момент се сблъсква с диагнозата деменция. Преди тя да е превзела необратимо Тъскър, двамата се насочат на странствуване из Англия , посещавайки за последно родственици, другари и свои обичани места, в опит да изживеят пълноценно времето, което им остава.

Цената на гения



Новият обещаващ минисериал на Netflix е екранизация по едноименния разказ на Уолтър Тевис. Той ни среща с Бет Хармън – сираче, което се оказва свръхестествен играч по шах , а на 16-годишна възраст към този момент взе участие в народен шампионат. Талантът и триумфите на детето знамение имат и своя цена, като с напредването в спорта самотата и саморазрушителното му държание се задълбочават. “The Queen’s Gambit” преглежда историята на момичето от 8 до 22-годишна възраст, като от 23 октомври в ролята на порасналата Бет ще забележим Аря Тейлър-Джой .

ОЩЕ

Повече от 40 години история



Признавам си, че бях в потрес, когато доскоро ревизирах възрастта на Иман . Друго също толкоз изумително при нея, колкото и външният ѝ тип сега, е нейната невероятна история от Сомалия до международните фешън сцени. Пред Vogue 65-годишният супермодел се връща обратно във времето със мемоари за 17 свои визии от началото на кариерата си през 1975 година до в този момент – от котешката пътека през МЕТ Гала до роклята Donna Karen, която още веднъж съумява да облече 30 години по-късно - даже самата дизайнерка не може да повярва това при започване на 2020.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР