Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса

...
Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса
Коментари Харесай

Диана Димитрова в черно-бяла романтика, испанските изкушения на Уди Алън и още

Добре пристигнали в с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

М УЗИКА

Мастило и ноти



Брус Спрингстийн напълно скоро ще навърши 71, само че явно продължава да кипи от сила и хрумвания. Малко повече от година след последния си албум “Western Stars” рок легендата разгласи идната си музикална сбирка, която би трябвало да излезе в края на октомври - “Letter To You” . Едноименната ария служи за първи сингъл и получи черно-бяло видео, което подхожда на изповедния звук в парчето .

Обичай мъчно



Класически Ъшър виждаме в “Bad Habits” , до момента в който изпълнителят се извинява за комплицирания си любовен живот пред своята половинка, а в клипа показва положителните си остарели придвижвания. Парчето включва обикновен от “Computer Love” на групата Zapp от 1986 година и е втори сингъл от идния му девети албум , който се чака да бъде публикуван преди началото на музикалната резиденция на Ъшър в Лас Вегас през юли 2021 година

Влакова романтика



Цял късометражен филм добавя новата ария на Маргарита Хранова , която отлежава две години преди да се появи, само че го прави ефектно с м ощните вокали на българската изпълнителка и стилната концепция за видео . Главни функции в черно-белия клип на „ По пътя “ , продуциран от Игор Марковски, имат актрисата Диана Димитрова („ Откраднат живот “, „ Дяволското гърло “) и танцьорът от балет „ Арабеск “ Стефан Вучов . Между купетата на БДЖ двамата играят двойка, преминаваща през разнообразни стадии на своя общ път сред действителността и фантазията.

КИНО

Ако „ Междузвездни войни “ и „ Игра на тронове “ имаха дете



Стига обстановката с световната пандемия да не се утежнява повече, дълго чаканата нова екранизация по романа на Франк Хърбърт „ Дюн “ би трябвало да излезе през декември тази година. Суперпродукцията на Дени Вилньов ни среща с династията Атреиди , чийто правоприемник Пол ще би трябвало да защищити от враговете си жизненоважен детайл от галактиката. Главна роля в епичната история има Тимъти Шаламе , който се намира в компанията на цялостен лист звезди като Хавиер Бардем, Джейсън Момоа, Джош Бролин, Оскар Айзък, Шарлот Рамплинг, Ребека Фъргюсън, Зендея и други

Нов прочит



Още edna книга чакаме да оживее, този път на дребен екран по Netflix. Едноименният филм, основан на класиката „ Ребека “ на Дафни дю Морие споделя за млада жена, която се среща с красивия вдовец Максим де Уинтър в Монте Карло. Скоро двамата се женят, само че приказката им се трансформира в призрачен сън, когато двамата заживяват в имението му, а основната героиня би трябвало да пребори „ призрака “ на неговата някогашна брачна половинка – мистериозната Ребека , споменът за която към момента владее Максим и останалите жители. От 21 октомври в основните функции ще гледаме Лили Джеймс и Арми Хамър .

Испански пристрастености



Холивуд може и да е отхвърлил Уди Алън , само че европейската промишленост към момента държи обятията си отворени за него. Така сюжетът на 49-ия филм в кариерата му ни води в Сан Себастиан , където американска двойка е увлечена от хубостта на града по време на годишния кино фестивал. Там основният воин (Уолас Шон) съпровожда брачната половинка си PR Сю (Джина Гершон) , която е запленена от френски режисьор (Луи Гарел) , а до момента в който претърпява рецесия и прави равносметка на живота си, се сближава с локален лекар (Елена Аная) . Предстои „ Фестивалът на Рифкин “ да открие програмата на Сан Себастиан на 18 септември.

ОЩЕ

Всичко е допустимо



„ Той просто е роден готин “, беше безапелационна, когато изгледахме рекламния клип на Yves Saint Laurant с присъединяване на Лени Кравиц . Рок звездата е новото лице на линията мъжки аромати Y и е изцяло себе си в фрагментите, озвучени от шлагера му “Are You Gonna Go My Way”. След като си напомня по-младото си Аз, рокаджията продължава самоуверено напред и се гмурва в тълпата, с цел да извърши задачата на своя живот.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР