Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,

...
Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,
Коментари Харесай

Разтапящата изненада на Люк Еванс, дивото приключение на Харисън Форд и още

Добре пристигнали в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Върху раменете на колоси



Освен че тази година излязоха най-малко няколко кино лентата с негово присъединяване (сред които „ Мистериозно ликвидиране “, „ Анна “ и „ Битката за Мидуей “), Люк Еванс разкри и музикалния си гений. Актьорът издаде своя дебютен албум “At Last” , съдържащ 12 кавъра на песни , множеството от които изпълнявани в оригинал от дами – в това число едноименното парче на Ета Джеймс. Останалата част от сбирката носи същият лукс за ушите , на който не сме подозирали, че е кадърен Люк, само че черпим с цялостни шепи.

Есенно завръщане



Година след предходната си ария „ Печат от моята душа “ (припомнете си я тук) Миро показва нова въздействаща балада , озаглавена „ Пепел “ . Тя е дело на перуанката, номинирана за „ Грами “, Джесика Саранго, а режисьор на клипа с присъединяване на модела Ваня Билева, е самият реализатор. Във видеото Миро сполучливо предава желанието да си тръгнеш от индивида, който обичаш, само че без да получаваш реципрочност.

В непознати води



„ Замръзналото кралство 2 “ към този момент е в кината, а с него излезе и саундтракът към продължението на актуалната анимационна класика . Сред частите е „ Into The Unknown” на Panic! At The Disco , която носи приключенският дух на смелата Елза. Докато видеото наблюдава вокалиста Брендън Юри по време на театрална тресчица и под прожекторите, които се редуват с фрагменти на героинята във кино лентата, песента споделя за вътрешните ни подозрения и тяхното превъзмогване.

КИНО

Най-добри другари



През 2020 година следва да гледаме Харисън Форд в екранизация на класиката от Джек Лондон „ Дивото зове “ и римейк на едноименния филм от 1935 година с Кларк Гейбъл. 77-годишният артист тук е Джон Торнтън – мъж, изолирал се от света в Юкон, където се озовава и кучето Бък (тук основано със CGI ефекти), избягало след похищение от вкъщи си. Между двамата се заражда мощна връзка, която ги води към приключението на живота им.

Между мрака и светлината



„ Ирландецът “ още не е излязъл, а киноманите към този момент имат още едно заглавие с Ал Пачино , което да чакат с неспокойствие. Сериалът на Amazon Prime „ Ловци “ ( “Hunters”) ни придвижва в 70-те години в Ню Йорк, където нацистки чиновници работят за определяне на Четвърти райх в Съединени американски щати, а група ловци на нацисти се борят, с цел да осуетят проектите им. Очакванията не престават да порастват с присъединяване на номинирания за „ Оскар “ Джордан Пийл („ Бягай! “, „ Ние “) измежду продуцентите на поредицата.

Джейн Остин постоянно е добра концепция



Определян като може би най-хубавия разказ на Джейн Остин, комедията „ Ема “ оживява още веднъж следващата година. В основната роля влиза Аня Тейлър-Джой („ Остри козирки “, „ Стъкления “) , а с осъществяванията си ще ни забавляват ветерани като Бил Най , както и набиращи мощ имена като Джош О‘Конър , който към този момент можем да гледаме като принц Чарлз в трети сезон на „ Короната “.

ОЩЕ

Кралство Арендел посред Лос Анджелис



Оставаме на вълна „ Замръзналото кралство 2 “ с нов епизод от “Crosswalk the Musical” – рубриката, в която артистът и водещ Джеймс Кордън разиграва подиуми от мюзикъли върху пешеходна пътека на разнообразни места по света. Не самичък, несъмнено – с изключение на нормалните артисти от екипа му, с цел да доведат безусловно мюзикъла на улицата, на помощ идват част от звездите, които дават живот на героите с гласовете си: Идина Мензел (Елза), Кристен Бел (Анна), Джош Гад (Олаф) и Джонатан Гроф (Кристоф) . Паниката при приключването на аленото е част от адреналина, промяната на функции и декори също.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР