Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от

...
Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от
Коментари Харесай

Крисчън Бейл и Мат Деймън се надпреварват на пътя, а Михаела Филева и Любо Киров предизвикват сърцебиене

Добре пристигнали в новия Плейлист на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Терапия за разрушено сърце



След последния си албум, зареден с повече техно и денс въодушевление от нормалното, Кейти Пери се завръща с нещо ново, напомнящо на положителния ѝ остарял поп почерк. Заразителното “Never Really Over” споделя за сърцето, което си желае своето и отхвърля да научи урока си от първия път, когато е разрушено. Клипът с цветове и костюми като от 70-те ни води измежду природата, където всичко може да бъде излекувано.

Винаги на равнище



„ Както преди “ озаглавява албума от предходната година на Любо Киров , който и в този момент продължава да допира струни у нас. Освен с текста и музиката на парчето, в този момент го прави с красиви фрагменти (режисьор на които е Кирил Киров - Кико) измежду Средиземноморското крайбрежие, където е разказана класическа любовна история. В основната роля е тазгодишният притежател на „ Икар “ Боян Арсов, а до него е друго младо лице – Свилена Николова, студентка в НАТФИЗ.

Ах, тази Михаела



Латино вълната навлиза мощно и не подминава Михаела Филева . Но даже тази всеобща наклонност не може да накара изпълнителката да изневери на положителния си усет в „ Латино сеньорита “ . Като оставим настрани въздействието от Сантана и цветовете от клипа на “Despacito” в началните фрагменти, песента носи от музикалната характерността на Михаела, която с наличието си кара даже дамите да не помнят за мъжкото присъединяване на Тото в песента.

КИНО

Три дами на трона



Когато техните съпрузи мафиоти са отведени в пандиза, Клеър, Руби и Кейти са принудени да поемат бизнеса, с цел да оцелеят дружно със фамилиите си. И освен го вършат, само че се трансформират и в най-влиятелните гангстери през 70-те в нюйоркския квартал „ Кухнята на пъкъла “. „ Кралици на престъпността “ ( “The Kitchen”) се основава на едноименен комикс и събира три актриси, които ще е забавно да забележим на едно място: потвърдилата се в трагичния род Елизабет Мос („ Историята на прислужницата “), новата чернокожа комедийна звезда Тифани Хадиш , която тук оставя хумора настрани, с цел да грабне револвера, и комедиантката с номинация за „ Оскар “ Мелиса Маккарти .

Няколко ориси и една картина



„ Щиглецът “ по едноименната книга на Дона Тарт към този момент е определян като кандидат за „ Оскар “. Първият филмов откъс дава обещание мрачна, само че и красиво разказана история за съзряване, белязано от фамилна покруса. Ансел Елгорт („ Вината в нашите звезди “, „ Зад кормилото “) е Тиодор Декър, който губи майка си като дребен още като дете при атентат в музея „ Метрополитан “, а по-късно е отгледан от елитно семейство. Създателят на високо оценения „ Бруклин “ (2015) Джон Кроули режисира Никол Кидман, Сара Полсън и Люк Уилсън , а по какъв начин ориста техните герои се преплита с тази на холандска картина с щиглец, ще разберем през есента.

Двама мъже и един Ford



Дългоочакваният „ Пълно ускоряване “ ( “Ford v Ferrari”) споделя действителната история на двама мъже, която ги води до 24-часовото съревнование на френската писта Льо Ман през 1966 година Конструкторът на коли Карол Шелби ( Мат Деймън ) работи върху нов модел на „ Форд “, който би трябвало да победи конкуренцията на „ Ферари “. Битката до дъно ще би трябвало да изведе английският играч Кен Майлс ( Крисчън Бейл ), който сяда в новия революционен модел. Комбинацията сред Джеймс Манголд („ Да преминеш границата “) в режисьорския стол и двамата артисти на предна линия още веднъж нашепва за конкуренция в сезона на премиите.

ОЩЕ

Chanel в Кан



Филмовият фестивал в Кан завърши преди повече от седмица, само че до момента в който чакаме и ние да се докоснем до филмите, които към този момент бяха показани във Френската ривиера, оставаме още малко на вълна червен килим. За да означи мощното си наличие там, Chanel разгласява видео със своите ярки представители в Кан тази година. Дрехи на марката облякоха Пенелопе Крус, Марион Котияр, Тилда Суинтън, Марго Роби и още звезди , които описват по какъв начин носенето им се трансформира в същинско прекарване.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР