Добре дошли в изцяло новия седмичен пъб викторина на The

...
Добре дошли в изцяло новия седмичен пъб викторина на The
Коментари Харесай

Пъб викторина Daily Mirror: 20 трудни въпроса с общи знания, които да ви подложат на изпитание

Добре пристигнали в напълно новия седмичен пъб викторина на The Mirror – и имаме ли някои демонски главоблъсканици за вас!

Така че вдигнете стол, съберете приятелите си и за какво не покажете общите си знания, като отговорите на следните 20 въпроса? Имаме необятна гама от тематики, с цел да ви изпитаме в действителност – от името на най-отдалечената точка от сушата до това кой е прострелял Лий Харви Осуалд?

Има и късмет да измененията остарялата сива има значение какво беше истинското име на The Flintstones, посредством което песента на Oasis се изправи против Country House на Blur в борбата за Бритпоп за номер едно през 1995 година? Обещаваме, че всичко ще бъде доста занимателно, тъй че за какво не играете против другари и семейство, с цел да видите кой ще има най-хубави резултати?

Ако не можете да видите теста нагоре, щракнете тук. Кажете ни, в случай че можете да получите най-хубави оценки в секцията за мнения по-долу. Ако сте се забавлявали този път, не забравяйте да се върнете идната седмица за още един тест -...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР