Добра среща! На гости на извънземните отиде Анита Мейзер! При

...
Добра среща! На гости на извънземните отиде Анита Мейзер! При
Коментари Харесай

Анита Мейзер на гости на извънземно

Добра среща! На посетители на извънземните отиде Анита Мейзер ! При това не се наложи да врънка Иън Мъск за някоя ракета, че да отлети в Космоса, а посети чуждоземците тук, на Земята! Те се намират в един американски музей в щата Аризона.

Все ги разказват извънземните нашественици на Земята като опасност за нас, а какво би станало, в случай че те на собствен ред се срещнат с някой рисков землянин?! Като с Анита Мейзер да вземем за пример, която лежа за непредумишленото ликвидиране на мъжа си...

„ Хайде при извънземните с моето бебче кученцето ми Тита, и другари. Забранено е да се снима вътре в музея, по тази причина единствено извън, само че съумях да видя първото „ хванато “ извънземно и още забавни неща “, хвали се Мейзер от Щатите, накъдето изхвърча незабавно след престоя си по родните арести и зандани, написа „ България Днес “.

Мейзер е в „ 3она 66 “ в екстравагантен музеи край една от автомагистралите в Аризона, който е отдаден на НЛ0, извънземни и всевъзможни други междупланетни шашкъни и галактически феномени. Музеят се обитава в извънредно любопитна постройка сама по себе си - голяма сивкава сфера, построена във формата на голф топче с диаметър 20 м.

Това е някогашен офис на организация за недвижими парцели, която била типична финансова клопка, вид пирамида. Двойка мошеници подлъгвали доверчиви клиенти с огромни обещания, само че просто им крадели парите. Накрая справедливостта спечелила и мошениците лежали в пандиза. Години по-късно вложители закупуват екстравагантната постройка, реновират я и я кръщават „ Зона 66 “, като вътре излагат любопитни артефакти от аварирало НЛО в Аризона през 1953 година, както те настояват.

На 21 май 1953 година край летището „ Кингман " се случва нещо извънредно, учени се лутат, а очевидци настояват, че става дума за блестящ железен транспортен съд с диаметър близо 15 метра в овална форма, в който имало сред 2 и 4 мъртви извънземни на растеж малко над метър и в скафандри.

Срещата с третия тип въодушевява Мейзер да стартира нов живот, като съблюдава няколко митични правила на Космоса, за които приказва като „ 11 закона ". Ето някои тях:

„ Законът за приемането гласи, че ще получите единствено това, което сте подготвени да получите. Например може да желаете 10 000 лева на месец, само че в случай че не вярвате, че това е допустимо или че го заслужавате, то в никакъв случай няма да ги получите ". Законът за пожертването гласи, че с цел да спечелиш нещо, би трябвало да си подготвен да заплатиш съответната цена. Гледайте на този закон като вложение в по-добро бъдеще вместо като сегашна всеотдайност. Законът за мисленето гласи, че мислите основават действителността “, и т.н.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР