До този момент не съм разговарял с хората, които протестират

...
До този момент не съм разговарял с хората, които протестират
Коментари Харесай

Трасето Стара Загора

„ До този миг не съм разговарял с хората, които стачкуват на пътя към автомагистрала " Тракия "  край Стара Загора. Полицията има подозрения, че хората не желаят просто да преминат през автомагистралата, а желаят да я блокират. Това са били апелите в обществените мрежи ”. Това разгласи Живко Тодоро - член на Изпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ и кмет на Стара Загора пред.

„ Днес считам да приказвам с протестиращите и да се опитаме да намерим някакъв естествен разговор ”, сподели още той.

И добави: „ Всеки има право на митинг, само че не трябва от това да страдат елементарните жители. Не е вярно да има такава ескалация и да се блокира цялата страна ”.

" Съдебната система би трябвало да бъде самостоятелна. Считам, че сега, с избрани условности, това се получава. Виждате, че и в кабинета " Борисов ” имаше доста задържани министри и в последна сметка привлечени като обвинени ", уточни още кметът на Стара Загора.

" Повдигат се обвинявания, вършат се инспекции и точно това е естественият метод на действие на демокрацията ", сподели той.

Според него в диалога от последните седмици са се казали много неща и доста политици са стигнали до крайности. " Тези крайности би трябвало да бъдат забравени и да се даде крачка обратно, тъй като предстоят доста тежки месеци на икономическа, здравна и политическа рецесия ", безапелационен бе Живко Тодоров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР